Hjem >  Tid for fornyelse

Tid for fornyelse

Vinteren nærmer seg nå med stormskritt. Igjen er det tid for å tilbringe kveldene inne og krølle seg sammen foran peisen med en god bok. Selv skal jeg gjøre det i en ny sofa fra Slettvoll Asker & Bærum.

Mer enn noen annen møbelprodusent har Slettvoll klart å skape seg et navn – også utenfor norges grenser. Stilen kan betegnes som en utsøkt blanding av skandinavisk eleganse og italiensk finesse. Disse elementene, kombinert med et ufravikelig krav til høy kvalitet, har gjort Slettvoll godt rustet i møtet med utenlandsk konkurranse.
– Alle trives i en sofa fra Slettvoll, sier daglig leder Annette Grønberg Myrold ved Slettvoll Bærum i Brynsveien på Kolsås.
– Slettvoll er tidløst, men samtidig aldri kjedelig. I tillegg er kvaliteten svært høy, og valgmulighetene mange, sier hun.
Og det hersker ingen tvil om at hun har rett. Alt ved Slettvoll er gjennomført og elegant. Navnet oser av kvalitet, komfort, finesse og særegen design.
Stoppmøblene fremstilles fremdeles i bedriftens fabrikk på Stranda i Sunnmøre, hvor dyktige håndverkere skreddersyr hvert enkelt produkt etter kundenes egne ønsker. Brorparten av alt salg gjøres på bestilling. Man kan velge mellom utallige tekstiler og farger, samt den tresorten man selv foretrekker. Dette gjør hvert møbel til noe unikt, spesielt tilpasset den enkelte kunde.

Skjønne nyheter og tidløse klassikere

Bedriften er i stadig utvikling. Det jobbes kontinuerlig med nye kolleksjoner, og målet er hele tiden å ligge i front.
Denne høsten er kolleksjonen bedre enn noensinne. De alltid like ettertraktede klassikerne er selvsagt på plass, men det samme er også flere lekre nyheter.
Sofaen Austin er ytterst forseggjort og har flere fine detaljer. Den leveres i tre forskjellige størrelser, både med og uten nagler. Ben i stål eller tre – alt etter den enkelte kundes behov. Farge og stoff er selvsagt også valgfritt. Det hersker likevel liten tvil om at undertegnede er ekstra begeistret for den dype, blågrå varianten fremvist i årets katalog. Den skaper ro, harmoni og de myke flatene speiler himmelen ute.
Stolen Zeno passer både alene, i grupper og i en stor møblering. Den har et karakteristisk design med høy rygg og slanke linjer.
Modellen Flavia har på sin side klassiske linjer, korsryggpute og god sittekomfort. Det samme har Boston – i tillegg til trinnløs regulering.

Spisebordet Filip har flate i heltre eik og ben i stål. Det lages i flere farger, bredder og lengder. Ønskes tilleggsplater eller spesialmål er det også mulig.
Spisestolen Oliver, med avtakbart trekk og ben i heltre, sørger for at alle sitter godt rundt bordet.
Sesongen byr også på flere nydelige sofabord. Modellen døpt Stan er laget i heltre, mens Bilbao er fremstilt i glass.
Har man ikke mulighet til å koste på seg et nytt møbel finnes det heldigvis andre måter å tilføre hjemmet en touch av Slettvolls eleganse. For Slettvoll er mye mer enn bare møbler. Det er en livsstil. Lamper, senger, madrasser, tepper, puter og interiørvarer – alt satt sammen i en helhetlig kolleksjon.
Hos Slettvoll finnes ganske enkelt alt du trenger for å skape et hjem hvor det er godt å leve.

Tekst: Siri Gerrard I Foto: Studio St Paul/Slettvoll