Hjem » Klær & mote »  Thune – Ny flaggskip-butikk i Stortingsgaten

Thune – Ny flaggskip-butikk i Stortingsgaten

Etter 150 år på Egertorget åpner Thune sin nye butikk i Stortingsgaten 6, til glede for nye og trofaste kunder. Med et bredt utvalg av klassiske og moderne smykker og klokker finner du garantert noe som vil falle i smak.

I tillegg til å introduserer en ny butikk i store og eksklusive lokaler, tar Thune inn flere nye smykke- og klokkemerker. Daglig leder Erling Bjerke forteller at det var mye historie i veggene på Egertorget og litt vemodig å flytte ut, men at de nå ser fremover og gleder seg til tiden som kommer.
– Vi ønsker å skape en hyggelig atmosfære for våre kunder slik at de kan få inspirasjon og en god handleopplevelse, sier Erling Bjerke.

Gaver som bevarer øyeblikkene

Thune fortsetter å levere gavene som betyr noe til livets små og store anledninger; gaver som gir minner for livet. Flere av smykkekolleksjonene denne sesongen, har smykker i vakre pasteller, gjerne i kombinasjon med gull, sølv eller rosegull. Spesielt populært, er smykkene fra kolleksjonen Victoria by Thune. Smykkene har et stilrent design med stener i ulike farger som lys blå topas, rosa kvarts, lilla ametyster og mellom blå London blue. Smykkene er vakre blikkfang, og utgjør gjerne det lille ekstra som hever antrekket.
Sommeren er høysesong for bryllup og forlovelse. Kanskje du allerede er godt i gang med planleggingen, eller går med planer om å fri til din kjære? Den nye butikken har en egen avdeling for frieri- og forlovelsesringer. De har noe for enhver smak og lommebok, og her kan du velge mellom over 100 modeller. Ønsker du å lage noe helt spesielt kan du også designe sine egne ringer.

Mange spennende nyheter

Thune er kjent for sine flotte smykkekolleksjoner i gull med diamanter. I den nye butikken har de et spesielt stort utvalg av smykker i klassisk design som er like populære, år etter år. Thune introduserer nå også flere kolleksjoner med diamanter som har moderne slip og edelstener i lekre farger. 
– Vi har flere kunder som investerer i flotte smykker. Gull og diamanter har vært en trygg investering de siste årene, og våre smykker har god kvalitet, forteller Erling Bjerke.
Butikken vil også ha flere spennende kolleksjoner med sølvsmykker. Temptation by Thune har vakre sølvsmykker med både moderne og klassisk uttrykk. Det er ingen tvil om at navet passer godt, for her er det nemlig mange fristelser å finne. Kolleksjonen har nå flere nyheter i rent sølv eller i sølv som er forgylt med gult- eller rosègull. Svært populære er de nye modellene av armbånd og armringer, som er i strikket mønster og er et blikkfang på armen. Thune fører også flere kjente internasjonale smykkemerker som italienske TiSento og danske Julie Sandlau.

Klokker

Nå introduserer Thune enda flere nye spennende merker, og et større utvalg av klokker enn det de har gjort tidligere. De representerer eksempelvis flere av de ypperste og mest anerkjente urmerkene som: Chopard, Omega, Breitling, Longines, Rado, Certina og Tissot. De siste årene har det vært en stor utvikling innen selve urverkene, materialer og design. De tilbyr alt fra klassiske og stilrene klokker til de mer trendy, fargerike og sporty variantene. 
Thunes butikk på Egertorget var en av Norges største urmakere, og nå blir denne avdelingen ytterligere utvidet, da klokkeavdelingen har fått enda større plass. De ansatte har en solid faglig kompetanse og butikken har egen urmaker, gullsmed og gemmolog.
– For alle som er interessert i Sveitsiske klokker håper vi dette blir en stor attraksjon, vi har sveitsiske klokker fra ca. kr. 2000,- og oppover til nesten det uendelige, sier Erling Bjerke. 
Den nye butikken åpnet 22.mai, og skulle du ta turen innom blir du alltid møtt av fagfolk som mer enn gjerne hjelper deg med å velge riktig smykke eller klokke til deg selv eller noen du er glad i!

Tekst: Karoline Gjermundsen | Foto: Thune