Hjem » Oslo »  Team Tvis

Team Tvis

Punktlig, lidenskapelig og med personlig service. Tvis tar kjøkkenveien. Senk skuldrene og kos deg.

Frognerveien nr 6; I den koselige kjøkken-butikken møter vi Hilde og Annik. Hilde Katrine Setrom – med 30 års fartstid i kjøkkenbransjen. Annik Sofie Holter – med 25 år fra interiørbransjen. Sammen jobber de i team. Først kartlegges kundens ønsker og behov. Så trylles det fram forslag til drømmekjøkken i tegneprogrammet. Detaljrike tegninger som viser kunden et realistisk resultat.

Oppdrag

– Vi prøver å se hver enkelt kunde, og yter personlig service på mange måter egentlig, sier Hilde. 
De bruker mye tid på 3D-tegningene for eksempel. Og selv om disse faktisk er gratis, mener Tvis at dette ofte slår positivt ut. De får mange oppdrag grunnet de gode løsningene og flotte tegningene. Danske Tvis (med egen fabrikk) og tyske Nolte er to gode kjøkkenleverandører i middels prisklasse, og kundene finner gjerne et kjøkken som passer både budsjett og stil.

Tips

– Det er et utrolig stort utvalg på skap og løsninger, farger og muligheter, sier Hilde. Stor fleksibilitet gjør at mange moduler kan produseres på spesialmål og skreddersys. Tvis skaffer det meste av hvitevarer, benker og kraner. Teamet kommer gjerne også med spennende råd om lyd og lys på kjøkkenet, samt om veggfarger og interiør generelt (Anniks eget hjem var forøvrig nylig avbildet i et interiørmagasin).

Prosjektledere

Når kjøkkenavgjørelsene er tatt, må en rekke praktiske ting i boks. Tvis tar målene selv, og dermed også totalansvaret for alt. De er bevisste på et godt serviceapparat rundt produktene, og på kvalitet. Hilde og Annik er også dels prosjektledere, og tar tekniske spørsmål og håndteringer direkte med håndverkerne.

Pålitelighet

Tvis har to egne snekkere tilknyttet dem. 
– Vi er presise på levering. Alle varer samles på lagerhotell i god tid før utkjøring, og leveres samlet av egne sjåfører, sier Annik.
Det skal være enkelt å være kunde hos Tvis. Man skal kunne senke skuldrene.

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Tvis Kjøkken & Trine Texnæs
 

Følg IN magasinet på Facebook