Hjem » Trondheim » Helse & velvære »  TA VARE PÅ DEG SELV

TA VARE PÅ DEG SELV

Den lunefulle høsten er en perfekt tid for å ta vare på seg selv. Hos Dr. Rørdam`s klinikk kan du trygt friske opp huden og behandle eventuelle hudproblemer.

Article image

I trivelige og lyse lokaler midt i hjertet av Trondheim finner du den moderne hudklinikken Dr. Rørdam`s private hudklinikk. Ole Martin Rørdam har i mange år praktisert som spesiallege, blant annet på hudavdelingen på St. Olav hospital. Han har i tilegg undervist i dermatologi på NTNU.
– Høsten er en fin tid til å forbedre utseende, behandle solskader, pigmentflekker, fjerne hår og rynker. Om sommeren så begrenser det seg litt hva man kan behandle fordi solen er sterk, og man bør unngå sol både før og etter en del behandlinger, forteller Rørdam.

Nyheter

Hudklinikken er opptatt av å følge med i tiden, og tilbyr kundene de nyeste og mest anerkjente behandlingene på markedet. 
– Vi tilbyr nå Intracel TM, som er fraksjonert microneedling med radiobølger. Behandlingen varmer og strammer opp huden punktvis uten at man blir sår på overflaten. Hud i ansikt og på hals er områder som egner seg godt til denne oppstrammingen, sier Rørdam. 
Den er et fint tilskudd til fraksjonert CO2 laser, da Intracel også trygt kan brukes på de med mørk hud, strekkmerker og aknearr.

Fraksjonert CO2 laser – ProFractional og MicroLaserPeel

Klinikken har stort utvalg i nye og moderne fraksjonerte lasere som er effektive mot aldersforandringer, rynker, arr/aknearr og er en av salongene i Trondheim, som utfører flest behandlinger av denne typen.

Tilpasser

Alle behandlingene hos Dr. Rørdam›s Klinikk utføres av lege med spesialistutdannelse og med lang og bred erfaring. Ønsker du å forynge huden, glatte ut rynker i ansikt, hals eller hender kan det være lurt å bestille time her. På denne hudklinikken brukes kjente produkter fra blant annet Restylane, Juvederm, Sculptra og Radiesse. 
– Det er en fordel å tilby ulike produkter slik at vi kan tilpasse hver enkelt behandling etter kundens behov, legger Rørdam til.
Produktene som på fagspråket kalles fillere, kan framheve ansiktskonturer og lage lepper fyldigere eller forbedre deres kontur. Man kan også korrigere asymmetrien og behandle arr med denne metoden. Noen fillere er laget av ikke-animalsk hyaluronsyre som etterfyller kroppens eget lager av denne syren, og behandlingen varer lenge, men er ikke permanent. Fillere øker hudens smidighet og fylle ut rynker, og noen fillere har lengre varighet enn andre.

Article image

Ulike behandlinger

Dr. Rørdam`s Klinikk er kjent for å ha et rikt utvalg av behandlingsformer. Her tilbys blant annet Botox til behandling av rynker i øvre del av ansiktet slik som sinnarynken, pannen og kråketær. Plages du med svetteplager under armene og i håndflater, er ikke dette vanskelig å gjøre noe med her.

Hårfjerning

– Vi bruker laser som har best dokumentert effekt, og Sction Clear ALX og ND-YAG. Behandlingshodet er kaldt og gir minimalt med ubehag. Laser er mer effektivt ved hårfjerning. Med ND-YAG kan man også trygt fjerne hår på mørk hud, sier den imøtekommende hudlegen.
Klinikken vil også ta inn nye behandlingsmetoder i løpet av høsten og vinteren.
Hos Dr. Rørdam›s Klinikk i Fjordgaten i Trondheim får du utført flere avanserte hudbehandlinger.

For mer inspirasjon og informasjon, besøk hjemmesiden:  www.dermatologi.no eller ta kontakt på telefon: 977 41 416 .

Tekst: Mari Janne Støle | Foto: Mari Janne Støle & Dr. Rørdam`s Klinikk

Følg IN magasinet på Facebook