Hjem » Oslo »  Synlig og varm Passopp

Synlig og varm Passopp

Kulde, nedbør og mørke kjennetegner denne tiden av året. For våre firbente er det en tid preget av reflekser for å være trygge på tur, og klesplagg for å holde varmen. Enten det gjelder katt eller hund, har Buster Zoo det som skal til for å gjøre våre firbente venner synlige – såvel som varme og tørre.

Buster Zoo selger produkter fra DGF Design. Jeg får se på gensere og pledd.
– Genserne våre er av 100% ull, og er kjempepopulære. De kan brukes for seg selv eller under en regnjakke, forteller Nora Stubsjoen, butikkleder for Buster Zoo på Majorstuen. 
Genserne passer de aller fleste; fra 20 cm til 70 cm over ryggen. Disse kan også impregneres med spray, skjønt Nora heller anbefaler regndekken eller vinterdresser. Sistnevnte har de et bredt utvalg av, fra de svært fôrede variantene til de litt mindre isolerende. De fører produktene i alle prisklasser. Nora anbefaler Back On Track-dekken som har veldig god passform og kvalitet. Dekkenet er fôret med keramisk stoff og er vindtett, vannavstøtende og med reflekser. Man får hva man betaler for, og Back On Track er kjent for sin gode kvalitet.

Utvidet frossenfôrkapasitet

– Du kan jo nevne den nye fryseren, sier kollegaen til Nora. 
Jentene fniser litt. Kundene er nemlig svært fornøyde med at butikken har fått ny og større fryser, og dermed aldri går tom for yndlingsfôret til kundenes kjæledegger. I kjelleren står det nye vidunderet, og tilbyr råfôr av ypperste, norsk kvalitet. Kylling, vom, innmat, og andre smaker som er himmelske dersom man har fire ben og snute.
– Det inneholder alt det en hund skal ha. Det er den mest naturlige måten man kan fôre på, forklarer Nora. 
Hun påpeker kjedens policy, konkurransedyktige priser og god kvalitet. En 500 g pølse koster nemlig fra 16 kr, og dersom man kjøper 10, koster de 14 kr pr stykket.

Buster Zoo selger DGF 100 % ull.

Skogsdisko

Det er viktig å være synlig, enten man er på tur i skogen eller går på byveier i kveldsmørke.
– Det går mest av blinkerne våre, viser Nora, og peker på et halvplukket stativ med trykkbare, blinkende lys i alt fra rosa via hvitt, til oransje og blå dioder. De billigste koster 69 kr, er vanntette og av god kvalitet. Lysstyrken, spør du? For å si det sånn: Journalisten ble så imponert over dioden selv i butikklys og mot blitz, at hun endte med å kjøpe et par selv.

Tekst & foto: Mia Natalí Ravn

Følg IN magasinet på Facebook