Hjem » Interiør & design »  Sveitsiske kvalitetsklokker!

Sveitsiske kvalitetsklokker!

– Victorinox en ideell livskompanjong!

Klokken du har på armen forteller deg mye om hvem du er. Klokken er mye mer enn bare et instrument som viser deg tiden. Den er også et smykke. Gullsmed Heyerdahl fører det anerkjente sveitsiske klokkemerket Victorinox Swiss Army, som med sine modeller tilbyr en klokke for enhver anledning! 

Venstre: Chrono Classic XLS. Nytt av året, har den fått nye farger og stilkombinasjoner. Eksempelvis en lekker midnattsblå urskive med et armbånd i rustfritt stål. Høyre: Infantry kolleksjonen har hentet inspirasjon fra det militære.

Heyerdahl er en av Norges ledende gullsmeder innen spesielle smykker, diamanter og perler. Gullsmeden har også et bredt utvalg av klokker. De fører blant annet det anerkjente merket Victorinox Swiss Army.

Article image
Hovedkvarteret til Victorinox i den lille sveitsiske landsbyen Ibach.

Victorinox Swiss Army

Klokkeprodusenten distribuerer en mengde praktisk anvendbare kvalitetsprodukter. Millioner av mennesker rundt om i verden forbinder Victorinox med typiske sveitsiske verdier som innovasjon, pålitelighet, funksjonalitet og kvalitet. Sveits er et av de mest anerkjente landene i verden når det gjelder produksjon av klokker, og det er akkurat her deres hovedkontor holder til. 
    Victorinox er en familiedrevet bedrift som åpnet sine dører for 130 år siden i den lille sveitsiske landsbyen Ibach. De er kjent verden over for sin berømte Swiss Army-kniv. I dag er Victorinox Swiss Army-klokker like kjent, og deler de samme ikoniske verdiene av sveitsisk håndverk!

Chrono Classic XLS

Victorinox har kolleksjonen Chrono Classic XLS. Nytt av året, har den fått nye farger og stilkombinasjoner. Eksempelvis en lekker midnattsblå urskive med et armbånd i rustfritt stål og en sjokoladefarget urskive med en brun lærreim. 
    Nummerskivens nye farger komplimenter kolleksjonen som har vært en bestselger i mange år. Med en kasse av rustfritt stål har klokken et maskulint design som henger komfortabelt og elegant på en manns håndledd. Tallene har selvlysende materiale for å være synlig under alle forhold. 
    Klokken er en klassisk modell som holder trofast på uttrykket og verdiene hos Victorinox Swiss Army og en ideell livspartner.

Infantry

Kolleksjonen Infantry har hentet inspirasjon fra det militære, og har dermed beholdt sine hovedkvaliteter som holdbarhet, ergonomi og lesbarhet. Infantry utvider med tre nye modeller. Klokkene har kasser i rustfritt stål med mørke grå tallskiver og i gull PVD med sjokoladebrune tallskiver. De representerer varianter av en klokke i ekte vintage stil når det kommer til fargekombinasjoner og material valg. 
    Infantry er en klassiker som kombinerer retro sjarm med tidløs design som appellerer til kvinner såvel som menn.

FAKTA: Gullsmed Heyerdahl

• Gullsmeden ble etablert i 1972 av gullsmed og diplomgemmolog Sten Heyerdahl.
• Heyerdahl ble raskt kjent som en av Norges ledende gullsmeder innen spesielle smykker, diamanter og perler, og satset tidlig på merkevarer og høy kompetanse i forretningen.
• Stens sønn Thomas Heyerdahl begynte i selskapet i 1994. Han tok over som daglig leder og eier av selskapet i 2007. Thomas har fornyet selskapet de senere år ved å utvikle nye innovative produkter sammen med internasjonalt kjente selskaper. 
• Gullsmed Heyerdahl a.s. vant Næringslivsprisen 2009 i konkurranse med mange nominerte selskaper fra hele Norge.
• De er i dag 25 motiverte, faglig kompetente medarbeidere i 3 filialer i Oslo-området, på Skøyen, i Paleet på Karl Johan og på CC Vest. 

Tekst Karoline Gjermundsen | Foto: Victorinox

Følg IN magasinet på Facebook