Hjem » Bergen » Helse & velvære »  Sunnere hud med nålefri mesoterapi

Sunnere hud med nålefri mesoterapi

Få ting har så mye å si for selvtilliten som en sunn og ungdommelig hud. Hos BeautyTrend tilbyr de nå nålefri mesoterapi. Behandlingen gjør det mulig å føre virkestoffer dypere ned i huden enn det som er mulig med kremmer eller maske og din hud vil føles smidig og oppfrisket med ny glød!

BeautyTrend er en norsk franchisekjede innenfor skjønnhet og velvære som i dag har seks salonger i Oslo og tre salonger i Bergen. Her i byen finner du deres moderne salonger på Bryggen, Nesttun og i Eldoradogården. Kjeden er i stadig vekst og 13. november kan 
BeautyTrend i Bergen ønske velkommen til åpning av sin fjerde salong på kjøpesenteret Horisont i Åsane. 
    BeautyTrend tilbyr over 100 ulike behandlinger med alt fra hudpleie, botox eller fillere til make up, kroppsbehandlinger, voksing, farging av vipper og bryn, vippe-extensions, permanent make up, negler, fotpleie og spa pakker. Her blir du dessuten alltid møtt av dyktige behandlere som har lang erfaring fra bransjen og som sørger for at du får en behandling som passer til akkurat dine behov. Marietta Kiss er faglig leder hos BeautyTrend i Bergen og har tidligere drevet to egne salonger i Ungarn i 15 år, i tillegg til at hun har vært lærer innen kosmetisk utdannelse i Ungarn. Fra hjemlandet har hun tatt med seg en effektfull og god behandlingsteknologi for hudpleie, som heter nålefri mesoterapi.

Fører virkestoffer dypere ned i huden

Med nålefri mesoterapi er det mulig å føre virkestoffer dypere ned i huden enn det som er mulig med kremmer eller maske. Ved hjelp av små elektriske pulsslag åpnes det små porter i cellene og det innføres virkestoffer alt etter hudtype og behov dypt ned i huden. På den måten vil du oppnå en hurtigere, mer holdbar forbedring av hudens utseende enn med en tradisjonell ansiktsbehandling. 
– Vi kan pleie hudens øverste lag med massasje eller med forskjellige maskinbehandlinger som for eksempel ultralyd eller galvanisk, forteller Marietta. 
– Mesoterapi betyr at vi kan behandle hudens midterste lag og vi kan føre virkestoffer dypt ned i huden. 
Behandlingen varer i ca. 30 minutter avhengig av området som skal behandles og er helt smertefri. Etter en behandling klarer hudens overflate opp og huden vil føles smidig og oppfrisket med en ny glød.
– Vi anbefaler en serie på fem til åtte behandlinger for et optimalt og holdbart resultat. Nålefri mesoterapi er en enestående, smertefri behandling uten nåler hvor vitaminer, mineraler og aminosyrer føres inn i huden. Akkurat nå kjører vi kampanje på denne behandlingen og tilbyr en behandling med nålefri mesoterapi til 890 kr, avslutter Marietta Kiss hos BeautyTrend i Bergen.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: BeautyTrend

Lik IN magasinet på Facebook