Hjem » Trondheim »  Strammer opp huden

Strammer opp huden

– nytt «våpen» mot slapp hud og rynker

Våren står for døren, vi kler oss i lettere klær, og nyter etterlengtede solstråler. Mange ønsker å stramme opp overflødig hud før bikinisesongen, men opplever at dette ikke er gjort i en fei. Hos Dr. Rørdam`s klinikk kan du trygt stramme opp huden og behandle eventuelle hudproblemer.

I trivelige og lyse lokaler midt i hjertet av Trondheim finner du den moderne hudklinikken Dr. Rørdam`s private hudklinikk. Ole Martin Rørdam har i mange år praktisert som spesiallege, blant annet på hudavdelingen på St. Olav hospital. Han har i tilegg undervist i dermatologi på NTNU.

Fjerner overflødig hud

Etter graviditet og kraftig vektreduksjon oppstår ofte et større eller mindre overskudd av løs hud og fett på magen. Ofte i tillegg til strekkmerker. Enten vektreduksjonen skyldes trening, kostholdsendring eller slankeoperasjon, kan det bli et hudoverskudd.
Huden vil til en viss grad strammes opp naturlig, men noen kan oppleve at huden ikke trekker seg sammen igjen. Men det finnes heldigvis løsninger.
 Den populære hudklinikken er opptatt av å følge med i tiden, og tilbyr alle kundene de nyeste og mest anerkjente behandlingene på markedet.
– Vi investerer stadig i nytt utstyr og tilbyr nå behandlinger for hudinnstramming og fettreduksjon på en mer effektiv måte. Vår nye Exilis Elite maskin er en state-of-the-art enhet med fokusert radiofrekvensenergi for å oppnå de beste resultatene. Behandlingen varmer og strammer opp huden uten at man blir sår på overflaten. Hud i ansikt og på hals er områder som egner seg godt til denne oppstrammingen, sier Rørdam.

Gode resultater

Men resultatene stopper ikke der. Slapp hud på lår, armer og mage svarer godt til Exilis Elite behandlinger. Den kan også jevne ut ujevne områder som kan være et resultat av fettsuging eller andre fettsuging prosedyrer. Det beste av alt er kanskje at behandlingene er smertefrie, og en behandling på halvannen time gir synlige resultater.
– Exilis Elite behandlingsprotokoller spenner 2-4 behandlinger for et gitt område, avhengig av pasientens alder, areal som skal behandles og ønsket resultat. Fett har en tendens til å forsvinne raskt, men som med all hud innstramming, kan det ta noen måneder å se det endelige resultatet. Oppfriskning og vedlikehold av behandlinger kan bidra til å forlenge effekten, men er ikke alltid nødvendig. Vi har nylig tatt i bruk denne behandlingsformen, og opplever veldig god respons fra fornøyde pasienter. Den er blitt svært populær og mye brukt i USA og i Europa, sier Rørdam engasjert.
Exilis Elite-behandlingene gir minimal risiko, ingen sykemelding og ingen nedetid.

Behandlinger for alle

Alle behandlingene hos Dr. Rørdam`s Klinikk utføres av lege med spesialistutdannelse og med lang og bred erfaring. Klinikken har stort utvalg i nye og moderne fraksjonerte lasere som er effektive mot aldersforandringer, rynker, arr/aknearr og er en av salongene i Trondheim, som utfører flest behandlinger av denne typen.
 Ønsker du å forynge huden, glatte ut rynker i ansikt, hals eller hender kan det være lurt å bestille time her. På denne hudklinikken brukes kjente produkter fra blant annet Restylane, Juvederm, Sculptra og Radiesse.
– Det er en fordel å tilby ulike produkter slik at vi kan tilpasse hver enkelt behandling etter kundens behov, legger Rørdam til.

Article image

Godt kjent

Dr. Rørdam`s Klinikk er kjent for å ha et rikt utvalg av behandlingsformer. Her tilbys blant annet Botox til behandling av rynker i øvre del av ansiktet slik som sinnarynken, pannen og kråketær. Plages du med svetteplager under armene og i håndflater, er ikke dette vanskelig å gjøre noe med her.

Hårfjerning

– Vi bruker laser som har best dokumentert effekt, og Sction Clear ALX og ND-YAG. Behandlingshodet er kaldt og gir minimalt med ubehag. Laser er mer effektivt ved hårfjerning. Med ND-YAG kan man også trygt fjerne hår på mørk hud, sier den imøtekommende hudlegen.
 Hos Dr. Rørdam`s Klinikk i Fjordgata i Trondheim får du utført flere avanserte hudbehandlinger.

Tekst & foto: Mari Janne Støle
 

Følg IN magasinet på Facebook