Hjem » Bergen »  Stortrives på Strandkaien

Stortrives på Strandkaien

Etter tolv år i Kløverhuset flyttet Marit Jansen klesbutikken Zander ned på gatenivå på Strandkaien, hvor hun nå har drevet butikk i elleve år.
Tunika og skjørt fra Aventures des Toilet. Dette merket er ganske unikt. Designeren inviterer kunstnere til å lage bilder som er make til motivet på klærne. Marit kjøper ett bilde til hvert av motivene på plaggene for å pynte butikkveggene. Du kan sikre deg ett slikt maleri etter sesongslutt.


Med utsikt over Bryggen og den tredje mest besøkte turistattraksjonen i Norge, er det ikke så rart at Marit Jansen er storfornøyd med beliggenheten av butikken. For to år siden utvidet Marit Jansen butikken i Strandkaien for å få større armslag i den litt for trange butikken. Nå har butikken en salgsflate på over 90 kvm med en egen skoavdeling og lekre vesker. Hos Zander finner du ett hav av unike spennende kleskolleksjoner fra kjente skandinaviske og europeiske merkevarer som en kvinne ikke kan si nei til. 

Fornøyde kunder

Når Marit Jansen kjøper inn varer til butikken leter hun ofte etter spennende kolleksjoner hun mener kundene vil sette pris på. Som blant annet det nye merke Alp`n Rock. Sporty og tøffe gensere i økologisk bomull. 
– Den beste markedsføringen en kan få, er fornøyde kunder, og det har vi mange av. Vi prøver så godt vi kan å etterkomme kundenes ønsker. Er vi utsolgt for noen størrelser, prøver vi å skaffe den rette størrelsen til kunden, poengterer gründer Marit Jansen.

Høstnyheter

I følge Marit Jansen er farger som burgunder, brent orange, okergul, bruntoner, blått og grått som dominerer motebildet nå i høst. Hos Zander kan du finne mange eksempler på det. En stor favoritt hos Zander er Eliza Cavaletti sin nye kolleksjon. Med detaljrike topper kan en lett friske opp en flott bukse fra Cambio. Cambio har en passform som sitter som ett skudd på den motebevisste kvinne. Et annet gøyalt merke er det danske buksemerket Mos Mosh, med morsomme detaljer, fine farger og herlige kvaliteter. Her finnes også en fin Chinos- modell. Zander kan også friste med en kolleksjon med behagelige kvaliteter og litt «vasket» look fra RUNDHOLZ. Yttertøyet er viktig nå i det kalde høstværet. Jakkemerket Milstone, G-Lab og Cintamani, løse pelskrager og pulsvarmere er produkter som er veldig aktuelt denne høsten.

Lekre sko og vesker

I butikken finner du ett sjeldent godt utvalg av sko. På rekke og rad finner du kjente kvalitetsmerker som Via Vai, Debbie og Candis Cooper. 
– Det har vært veldig gøy å jobbe med sko siden vi nå har bedre plass og varene kommer bedre frem, sier Marit Jansen mens hun smiler fornøyd. 
For det komplette antrekk hører jo selvsagt en lekker veske til. I butikken kan du velge mellom lekre vesker fra italienske GABS med sine mange farger og kombinasjoner eller den klassiske skuldervesken fra RENATO ANGI. I smykker og sjal finnes det flotte produkt fra merker som BIBBI, NORA og ERFURT og MYNUKA. 
– Vi gleder oss til å vise våre kunder et spennende utvalg av høstens kolleksjoner, avslutter Marit Jansen. 

Tekst & foto: Kristin Kjeilen Ukvitne