Hjem » Hjem & fritid »  Storslagent Volkswagen-anlegg på Lysaker

Storslagent Volkswagen-anlegg på Lysaker

Da Møller Bil åpnet sitt nye bilanlegg på Lysaker i januar kunne Volkswagen invitere både gamle og nye kunder til sitt topp moderne bygg på hele 16 000 kvm. Her finner du alle de nye modellene fra merket utstilt, i tillegg til bruktbiler, nyttekjøretøy, verksted og delelager. Det nye bygget danner en perfekt ramme rundt de utstilte modellene og det er vel verdt å ta turen innom Møller Bil Oslo Vest!

Møller Bil flyttet inn i nye lokaler på Lysaker, like i nærheten av CC Vest. Samtidig skiftet firmaet navn fra Møller Bil Skøyen til Møller Bil Oslo Vest. De er forhandlere både av Volkswagen og Audi, og mens de to merkene var sammen i de tidligere lokalene på Skøyen har de nå fått hvert sitt flotte signalbygg på Lysaker. Volkswagen har fått 16 000 kvm å boltre seg på og resultatet har blitt et topp moderne bilanlegg som vil være en opplevelse for alle bilelskere. Her finner du alle de nye modellene fra Volkswagen, fra de råeste sportsmodellene og familiebiler til nyttekjøretøy, i tillegg til et bredt utvalg bruktbiler.
    Den nye utstillingshallen i første etasje er lys og innbydende, og rommer både nye Volkswagen modeller, brukte biler og nyttekjøretøy. Her er det også en mesanin med behagelige sittegrupper og kaffeautomat hvor man kan vente mens bilen er på service samtidig som man har et flott overblikk over lokalet. Bygget er en topp moderne konstruksjon og har blitt et signalbygg for Volkswagen i Norden. Og Markedssjef Svein Morten Bergh forteller at de har hatt besøk av representanter fra fabrikken i Tyskland og de var svært fornøyde. 
– Representanter fra Volkswagen var her på åpningen og sa at anlegget oppfylte alle deres drømmer. Dette anlegget setter standarden også for tyske forhandlere og de har allerede besøkt anlegget flere ganger med representanter fra andre land for å vise frem signalanlegget.

Største bilanlegg i Nord Europa

Her er dessuten alt samlet på et sted for et enkelt og trygt bilhold, fra dekkhotell til delelager og verksted. 
– Hele anlegget med begge bygg er 26 000 kvm til sammen og det er det største bilanlegget i Nord Europa så vidt oss bekjent. Volkswagen bygget har et stort verksted i underetasjen med hele 33 løftebukker. På Skøyen hadde vi begrenset med kundeparkering og det har vi løst her med et stort parkeringshus over to etasjer under anlegget med heis rett opp i butikken. Og vi har allerede fått mange tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyde med den økte kapasiteten på parkeringen.
    I 2014 var de størst i Norge på salg av nye Volkswagen personbiler. 
– Dette er en milepæl vi har jobbet mye for og som vi er stolte over. Og den første måneden i nytt bygg solgte vi 154 nye Volkswagen personbiler. Nå kan vi dessuten ønske velkommen for å se og prøve de helt nye modellene Passat og Golf Alltrack som det har vært mye interesse rundt.

Prøvekjør e-Golf og e-up!

Elbiler har blitt svært populære i Norge og Møller Bil Oslo Vest er en av verdens største forhandlere av nettopp elbiler. 
– Vi har nå god kapasitet på elbiler og leveringstiden ser ut til å bedre seg. Og vi har både e-up! og e-Golf klar til prøvekjøring. På sikt kommer det dessuten en hurtiglader på dekket mellom de to byggene. Mange i nærområdet har elbil og vi tror mange vil sette pris på muligheten for å fylle tanken her, sier Svein Morten.
    Hurtigladeren vil også gjøre det enkelt å fylle tanken mens man handler på CC Vest. Det nye anlegget til Møller Bil Oslo Vest ligger nemlig bare 50 meter unna CC Vest. I tillegg til å ligge rett ved E6 og Ringveien er det også kort vei til offentlig kommunikasjon. Både buss og trikk stanser like i nærheten, og togstasjonen på Lysaker er bare en kort spasertur på en idyllisk tursti langs Lysakerelva. 
– Vi er utrolig fornøyd med det nye bygget, blant annet har det en egen type mose på taket for å gli inn i terrenget. Og både verksted og parkeringshuset ligger under bakkeplan. Til våren begynner dessuten det planlagte arbeidet med å legge lokk over Ringveien og hele området over blir grøntområde, avslutter Svein Morten og ønsker alle velkommen til det nye anlegget på Lysaker!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook