Hjem » Bergen » Mat & drikke »  Storslått jubileumsfeiring

Storslått jubileumsfeiring

Storbyopplevelsene sto i kø for gjestene da Galleriet fylte 25 år.

Jentene fra Din sko er klare for jubileumsfest i Grieghallen.

Denne høsten har Galleriet sett tilbake på mange suksessfulle år som et av Bergens mest populære kjøpesentre. 
– Vi ønsket å gi noe tilbake til våre ansatte, og hva var vel mer naturlig enn å gi dem storbyopplevelser? Spør senterleder Hågen Solheim.

Gjennomført og stilig

Siden 1988 har kjøpesenteret Galleriet gitt bergenserne storbyopplevelser. Denne høsten ble jubileet markert gjennom en storslått feiring i Grieghallen.
– Slagordet vårt det siste året har vært «Storbyopplevelser gjennom 25 år.» Til denne festen har vi dermed hentet inspirasjon fra storbyene New York, Tokyo, Paris og Rio De Janeiro. Siden ikke vi kunne dra til dem, måtte vi få storbyene til å komme til oss, sier Solheim.
Over 450 ansatte fra ulike butikker på Galleriet møtte opp i Grieghallen for tre-retters middag og et show de sent vil glemme. 
– Jeg synes det er fantastisk flott at Galleriet velger å markere jubileet på denne måten. Jeg tror ikke det er mange andre kjøpesentre i landet som har gjort det samme, forteller Turid Bringeland.
Sammen med H&M-kollega, Jorunn Fjellbirkeland, er det klare for en storslått aften.
– Alt ser veldig gjennomført og stilig ut, så vi har store forhåpninger om en fantastisk kveld. Jeg har vært med på flere fester med Galleriet, men aldri så storslått som dette, sier hun.

1: Showet ble overført til storskjerm slik at alle i salen kunne få med seg underholdningen som foregikk på scenen. 2: 450 ansatte fra Galleriet hadde møtt opp for å feire.

Nøye planlagt

Gjestene var elegant pyntet i flotte festantrekk. Innenfor dørene ble det servert champagne. 
– Vi har store forventninger til kvelden, og har gledet oss i lang til allerede. Det er stas å bli invitert på et slikt arrangement, sier Vibecke Sælemyr, som har tatt turen til Grieghallen sammen med resten av staben fra Din sko. 
Brandstad, et av Galleriets nyeste tilskudd, var godt representert på festen.
– Vi gleder oss veldig alle sammen. Galleriet er en flott arbeidsplass som virkelig tar vare på de ansatte. 
– Vi er veldig spente på hvordan kvelden blir, men vi satser på noen overraskelser underveis, sier Victoria Drange.
Og overraskelser ble det. Til tonene av Frank Sinatras «New York, New, New York», entret senterleder Hågen Solheim og Maria Strandenes scenen i klassisk Oscar-stil. I salen var det plassert flere flatskjermer som overførte hva som ble sagt og gjort på scenen. 
– Hele festen, fra mat til underholdning er nøye planlagt. Vi ønsker at slagordet skal fungere som en rød tråd gjennom hele kvelden. Hver rett har dermed røtter til en av storbyene vi har som tema, sier Solheim.

Tilbakeblikk

Festen har vært et hett tema blant både senterledelsen og butikkene i lang tid. 
– Vi har et svært godt miljø mellom butikkene på Galleriet. Det er flott å se at så mange dyktige medarbeidere er med for å feire dette med oss. Spesielt dem som har vært med siden starten av, fortjener heder i kveld, sier Solheim.
I tillegg til underholdningsinnslag, var det selvsagt også tid for både taler og mimring fra årene som er gått.
– Det er moro å se tilbake på alle årene Galleriet har vært i Bergen. Det har vært både opp- og nedturer. Gamle butikker har lagt ned, og nye har sluppet til. Vi har hele tiden forsøkt å være blant de beste.

Tekst & foto: Kristine Thorstensen

Følg IN magasinet på Facebook