Hjem » Asker&Bærum »  Stor kopp – stor smak

Stor kopp – stor smak

De hadde allerede et genialt konsept og høy kvalitet på kaffen. Det var bare det at mange norske kaffedrikkere også ønsket seg større kopper kaffe. Møt Vertuo – et nytt og revolusjonerende system fra Nespresso som lager nettopp det.

Det begynte med en idé som etter 10 år ble en realitet – Nespresso-kaffe i store kopper. For å kunne brygge større kopper kaffe, med samme høye kvalitet, måtte man finne en ny måte å brygge kaffe på. Resultatet ble den innovative Centrifusion™-teknologien som roterer kapselen opptil 7000 ganger i minuttet, og sikrer maksimal frigjøring av kaffens aromaer og smaksnyanser. Hver kapsel har en strekkode som maskinen gjenkjenner, og som automatisk lager riktig kopp-størrelse for optimalt resultat. 

Med kun ett knappetrykk får du dermed ferskbrygget kaffe på et blunk. Finn din favoritt blant fem koppstørrelser og hele 23 kaffevarianter. Med Vertuo kan du endelig nyte en stor kopp kaffe akkurat slik du liker den.
Vertuo er tilgjengelig hos Nespresso boutique Sandvika Storsenter 2. etg, Lefdal Elektromarked Sandvika og Elkjøp Megastore Slependen, eller hos nespresso.no og elkjop.no.

Tekst: IN magasinet | Foto: Lene S. Pedersen 


Følg IN magasinet på Facebook