Hjem » Helse & velvære »  Stopp allergisymptomer

Stopp allergisymptomer

Kjenner du også til de evig kløende øynene, den tette nesen og de utallige nysene hver eneste dag – så er du sikkert en av mange som lider av allergi. Skulle du ønske at du kunne bedre din egen situasjon, ta kontrollen og våkne uten alle plagene som allergien gir?

Vi sørger for at vannet vi drikker er rent, og maten vi spiser ikke inneholder skadelige bakterier. Vi strever etter den høyeste standard. Men hvorfor er vi ikke like oppmerksomme på den luften vi puster inn, som faktisk utgjør hele 99,94 % av vårt totale inntak? 
Visste du at tradisjonelt husholdningsstøv inneholder: støvmidd, hår, død hud, pollen, stoffrester, husdyrallergen, bakterier, virus, muggsporer etc. En uungåelig del av vår hverdag og sterkt allergifremkallende, men stadig organisk og destureres derfor ved høye temperaturer.

Hva kan man gjøre?

Airfree luftrensere fjerner opptil 99,99 % av urenhetene i luften vi puster inn. På grunn av det patenterte TSS™ systemet, varmes kjernen opptil 200 °C, og luften steriliseres. Airfree er effektiv allerede 15 minutter etter oppstart. Airfree er filterløs, vedlikeholdsfri, lydløs, kompakt, energi- og miljøvennlig, avgir ingen ozon eller ioner og har vunnet utallige priser. Airfree sikrer et sunt inneklima for deg og din familie. 
– Airfree skal ikke betraktes som en luksusvare, men derimot en essensiell nødvendighet. Den renser luften i hjemmet, den styrker din helse og gir livskvaliteten et ekstra løft, uttaler Henrik Buur, Product Manager Witt A/S. Som er offisiell distributør av Airfree luftrensere i hele Norden. 
– Airfree er for alle – uansett alder, kjønn og bosted. Den er en av verdens mest testede luftrensere og har på grunn av sin revolusjonerende teknologi vunnet mange priser og høstet et utall anmeldelser. Den eliminerer de luftbårne bakterier og forbedrer inneklimaet vesentlig på steder der det er muggsopp. Plasser den i soveværelset og i barneværelset, og opplev selv forandringen, avslutter han.

FAKTA: Airfree luftrensere

Veil. utsalgspris Airfree Lotus: NOK 4.299,-
Veil. utsalgspris Airfree Iris 80: NOK 2.599,-
Veil. utsalgspris Airfree E60: NOK 1.999,-