Hjem » Bergen »  Sterke kvinner følger ikke moten men, skaper den!

Sterke kvinner følger ikke moten men, skaper den!

Er du en stilsikker kvinne som ønsker og skape din egen stil eller finne ditt eget utrykk og antrekk som gjør at du selv føler deg vel da er Brika i Markeveien 10 den rette butikken for deg.
BRIKA: Butikken er spekket av lekre klær, smykker, vesker, sko og sjal som passer alle stilsikre kvinner. På bildet: En enkel flott kjole fra svenske Jascha

Butikksjef Emelie Berglund Vaage hos BRIKA er opptatt av å gi kundegruppen en mulighet til å kunne skape sin egen klesstil. Vår kolleksjonen i butikken er spekket med lekre kvalitetsklær fra kjente designere. Her finner du hele spekteret av hva en stilsikker kvinne ønsker seg. Du har kolleksjoner med knall farger, som lett kan kombineres med den stilrene og klassiske stilen eller du kan kombinere den rocka stilen med den klassiske. BRIKA og butikksjefen yter sitt aller beste for at du skal finne de klærne du trives best i.

Fargerik vår

I motsetning til i fjor der vår kolleksjonene var preget av duse farger og korte skjørtelengder er denne vårens kolleksjoner fullspekket med sterke knall farger som blant annet neon grønn, knall rosa og skarp blå og kjoler med lengre skjørtelengder. 
– At vi nå går inn i en tid der vi ser kjoler og skjørt med lengre skjørtelengder enn tidligere passer jo oss i BRIKA veldig bra. Vi har jo kunder i alle aldre og ikke alle passer i korte skjørt, understreker butikksjefen i det hun peker på en utstillingsdukke iført en lekker skarp rosa kjole fra danske Malene Birger.

Article image
Butikksjef Emelie Berglund Vaage: Omgitt av vårens nyheter.

Satser på norsk design

I butikken finner en et bredt spekter av kjente skandinaviske merker som danske Debbie, Ivan Grundahl, SAND, italienske Save The Queen og svenske Jascha for å nevne noen. Da butikksjefen startet hos BRIKA for fire måneder siden synes hun det kunne være mer av det norske designet i butikken. Så til høsten 2013 kommer det to nye norske merker i butikken, Veronica Vallenes og Wiksen, i tillegg til det allerede godt etablerte norske merket Cathrine Hammel. 
– Norske Cathrine Hammel har mye spennende som kundene våre liker godt. Blant annet har «Cathrine Hammel one size genseren» vært best selgeren vår. Det er en god og stor strikket genser med merinoull som kundene bare må ha, smiler butikksjefen. 
Ønsker du finne ut mer hva BRIKA kan tilby deg som kunde så ta en tur innom butikken, sjekk hjemmesiden www.brika.no eller følg BRIKA på facebook. 

Tekst & foto: Kristin Kjeilen Ukvitne

Følg IN magasinet på Facebook