Mat & drikke »  Stedet for den perfekte helaften

Stedet for den perfekte helaften

Hvorfor ikke kombinere nye filmpremierer og teaterforestillinger i kulturbyen Lillestrøm med en herlig helaften hos Jacob Aall Brasserie & Bar? Dette er stedet for absolutt alle og for alle anledninger.

 Med deres varme atmosfære, store terrasse, lange åpningstider og gode stemning er det lett å trives hos Jacob Aall Brasserie & Bar på Lillestrøm. Skal du bare ta en kaffe med en kollega, nyte en ostekake med naboen, ha en helaften med familien eller en date, eller ta en tur på byen med gjengen? Da er Jacob Aall det perfekte stedet. 

Hos Jacob Aall er du velkommen til å nyte god mat og drikke i en moderne og lun restaurant. Det satses på høy kvalitet når det kommer til råvarer, og deres flinke og kreative bartendere serverer deg akkurat det du har lyst på. 
 
Article image

Tapas til julebordet

 Jacob Aall Lillestrøm har flott beliggenhet, moderne lokaler og er lett tilgjengelig rett ved togstasjonen og Norges Varemesse. Nå behøver du ikke lenger å ta turen inn til Oslo for nye og spennende smaks- og drikkeopplevelser. 

Hvorfor ikke bytte ut ribbe og medisterpølser med tapas til årets julebord?
Jacob Aalls særdeles store tapasmeny egner seg godt til større selskap og andre sammenkomster. I samarbeid med gode leverandører har Jacob Aalls flinke kokker smakt seg frem til de beste rettene. Velg mellom klassiske serranoskinke, friterte potetbåter med aioli og albondigas til mer nyskapende varianter som pannestekt laks med salsa av mango, chili og agurk, eller klippfisksaltet ørret på toast med persilledressing. Tapas er festmaten for alle anledninger og er den perfekte snackmat eller måltid du sent glemmer.
Ønsker du ikke å gi slipp på norske juletradisjoner kan du glede deg over at dette stedet også serverer pinnekjøtt og reinsdyr nå i jula. Planlegger du større selskap eller julebord, og vet det kommer allergikere er Jacob Aall svært behjelpelig med å skreddersy en fantastisk meny til deg og ditt selskap, også vegetarianere finner flere herlige retter de kan kose seg med. Hos Jacob Aall står kunden i fokus og de ansatte er der for å gi nettopp deg en god opplevelse.
 
Article image

Herlige smaker

 I Jacobs Aalls varme atmosfære garanteres det god stemning uansett setting. Slå deg ned i en sofa, ta plass ved langbordet for en middag, eller kos deg med uteservering på terrassen. 

Har du ennå ikke tatt en titt på deres kaffe- og te-meny er det absolutt på tide. I tillegg til alle vanlige typer av kaffe kan du her nyte nye spennende drikker. Hvorfor ikke prøve After eight latte, Chai latte, iskaffe, eller mer kreative Hot apple Jack, med varm eplemost, Jack Daniels og kanelkrem, eller Xanté hot chocolate, med ingredienser som sjokolade, melk, Xanté og pisket krem, et perfekt valg nå om vinteren. 
 
Article image

Også for de minste

 Hos Jacob Aall Lillestrøm samles gamle venner og nye bekjente i helgene, enten det er for en bedre middag, tapas, en øl eller cocktail. Ønsker du også å ta med de minste i familien skal du vite at Jacob Aall har egen barnemeny, for her skal alle aldre kunne stortrives i alle anledninger.

Så ta med kjæresten, familien, venner eller arbeidskollegaer og ta en titt på menyen. 
 
Tekst: Rebecca Ravneberg | Foto: Dilla Holding