Hjem » Oslo »  Stedet for alle anledninger

Stedet for alle anledninger

Jacob Aall Brasserie & Bar på Majorstua er allerede et kjent navn for mange. Den hyggelige restauranten har lenge vært et populært møtested både for lunsj og middag. Nå kan de i tillegg skilte med et splitter nytt Late Night konsept. Ny cocktailmeny, DJ og utvidede åpningstider sørger for høy partystemning øverst i Bogstadveien!

Det finnes i dag hele tre Jacob Aall restauranter i hovedstaden. Den første i rekken var Jacob Aall Brasserie & Bar i Bogstadveien. Siden åpningen i 2005 har den vært en populær nabolagsrestaurant for alle anledninger, fra gode lunsjer med kolleger til en bedre middag med familien eller venner. Det er selvfølgelig også mulig bare å nyte en god kopp kaffe eller noe kaldt i glasset. I sommervarmen er dessuten uteserveringen det perfekte stedet å slappe av mens man ser på det yrende folkelivet utenfor.
– Denne restauranten er den minste av Jacob Aall-restaurantene og er nok litt mer en nabolagsrestaurant. Derfor gjør vi også litt mer vår egen greie selv om vi er en del av samme konsept. Siden vi har mange stamgjester er vi lydhøre overfor deres ønsker. Nå har vi dessuten fått ny sommermeny med blant annet en del lette fiskeretter som er perfekt nå om sommeren. Vi gjør ofte litt endringer på menyen, men den er alltid variert med noe for alle fra burgere, pasta og salater til fiskesuppe og entrecôte, forteller restaurantsjef Tina-Maria Stragiotti Mortensen.

Partystemning

Tina startet i jobben i august i fjor og i februar fikk Jacob Aall på Majorstua også ny barsjef, Emil Nilsson. Dermed kan restauranten nå også friste med en helt ny cocktailmeny hvor du blant annet kan la deg friste av flere tropiske drinker. 
– To ganger i måneden har vi dessuten startet med et nytt late night konsept. Åpningstidene i helgene er utvidet til tre og med egen DJ blir det bra feststemning, sier Emil. 

– Vi ser at det er mange som setter pris på tilbudet. Denne delen av Majorstua har ikke hatt noe sted som har hatt åpent til tre. Majorstua har alltid vært stedet man dro fra for å feste og ikke til. Med dette konseptet kommer nå folk hit også fra andre steder i byen.
Med kjøkkenet åpent til ti hver kveld er det i tillegg mulig å få seg en sen matbit. 
– Vi ønsker å være et sted for alle anledninger, enten man kommer hit for å feste eller bare for å ta en kaffe. Blant annet har vi en dyktig barista som lager utrolig god kaffe, avslutter Tina og Emil og ønsker alle velkomne til Jacob Aall på Majorstua!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Jacob Aall Brasserie & Bar


Følg IN magasinet på Facebook