Hjem » Oslo »  Stadig mer populært med fettransplantasjon

Stadig mer populært med fettransplantasjon

De siste årene har fettransplantasjon blitt et populært alternativ innen kosmetisk kirurgi. Ved å fjerne fett fra et sted på kroppen og injisere det et annet, får man både fjernet uønsket fett og forstørret brystene. Hos Teres Nobel har deres dyktige kirurger lang erfaring med plastiske operasjoner, og du kan være trygg på at du er i de aller beste hender!

Teres Nobel holder til i moderne lokaler på Ryen, og er en av landets ledende spesialistklinikker innen plastisk kirurgi. Klinikken ble etablert på 80-tallet under navnet Nobel Clinic, og med rundt 2000 operasjoner årlig kan de skilte med lang og solid erfaring. De vanligste operasjonene som utføres hos Teres Nobel er fettsuging, brystforstørrelse, neseoperasjon, mageplastikk, brystløft og korrigering av tunge øyelokk. I tillegg tilbyr de en rekke kosmetiske hudbehandlinger. Her står et faglig team klare for å gjøre sitt ytterste for at du som pasient skal føle deg ivaretatt og få et resultat du blir fornøyd med!
Fettransplantasjoner, hvor man fjerner fett fra et sted på kroppen og sprøyter det inn et annet, har lenge vært populært internasjonalt. Og de siste årene har også Teres Nobel tilbudt dette til sine pasienter. 
– Internasjonalt har man holdt på med fettransplantasjoner i over 20 år. Grunnen til at det tok mange år før vi begynte med dette, er at vi er opptatt av seriøsitet og har en kritisk holdning noe som betyr at vi ikke hodeløst hopper på alle de siste trendene, forteller Dr. Petter Frode Amland. 
– Vi har holdt på i mange år og har bygget opp et tillitsforhold til våre pasienter. Vår beste reklame er vår egne behandlinger og våre kunder. Samtidig ønsker vi å holde oss oppdaterte og tilby våre pasienter det beste, og når vi etter mange års vurdering valgte å begynne med fettransplantasjoner har det vist seg å være en vinn-vinn situasjon.

Gode resultater

Ved fettransplantasjon fjerner man uønskede fettdepoter før fettet sprøytes inn i brystene.
– Vi har mange hyggelige historier om pasienter som har blitt fornøyde. Ikke bare har de fått fjernet overflødig fett og fått flat mage eller pene lår, men har i tillegg fått forbedret brystene. Vi opptatt av seriøs utvelgelse av pasientene og prater mye om hva man kan forvente. Ved fettransplantasjon er det en begrensning for hvor mye fett man kan sprøyte inn, og ønsker man store bryster kan silikonimplantat være et riktigere valg. Men ønsker man å gå opp en cup-størrelse eller korrigere størrelsen på brystene så vil man kunne oppnå svært gode resultater med fettransplantasjon. Det er også en utmerket metode for pasienter som har fått kapseldannelse ved silikonimplantater. Siden det er ens eget vev reagerer man ikke på det, og får et mykt og pent bryst uten kapseldannelse. 
Men skal man være sikret et godt resultat er det viktig at man går til noen som virkelig kan faget sitt. 
– Resultatet avhenger av hvordan man behandler fettet, og det er viktig at kirurgene setter seg ordentlig inn i dette. Derfor bør man gå til en seriøs klinikk. Siden behandlingen er relativt ny for oss gjør vi alltid en forskningsprotokoll og følger opp pasientene med ultralyd og mammografi både før og etter behandlingen. Nå har vi utført fettransplantasjoner i to år og har behandlet rundt 35 pasienter. Og pasientene er fornøyde med resultatet, så selv om vi fremdeles er i startgropen så har det vært en hyggelig opplevelse så langt, avslutter Dr. Amland.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Nobel Clinic

Følg IN magasinet på Facebook