Hjem >  Sporty mote på Fornebu

Sporty mote på Fornebu

Sommer & Vinter byr på klær for en sporty livsstil, som passer like godt på hytta ved sjøen som ved hytta på fjellet. I den sporty, preppy looken vil du føle deg både pyntet og fresh på samme tid.

– Dette er en godteributikk for de som er glad i sporty mote, sier daglig leder hos Sommer & Vinter på Fornebu, Ole Kristoffer Frantzen. 
Frantzen kjøpte seg inn i Sommer & Vinter i 2014, og ble da deleier sammen med butikkens grunnleggere, Haakon Marius Dahl og Sindre Løvstad. Den første Sommer & Vinter-avdelingen åpnet på Jessheim i 2008, og i 2013 ble dette butikklokalet utvidet med en egen avdeling for damemote. Sommer & Vinters andre avdeling ligger fint plassert i andre etasje på kjøpesenteret Fornebu S, her åpnet de dørene så sent som i oktober i fjor. Allerede fra første åpningsdag har storfornøyde kunder strømmet til for å kjøpe skjorter og kabelstrikk, samt pikétrøyer og andre motefavoritter.
«Her har dere samlet alle favorittmerkene mine», er en vanlig tilbakemelding gutta får høre fra kundene sine. Å tilby mer enn kun to-til tre merker innen samme segment, men alle de beste merkevarene, er et bevisst valg. Sommer & Vinter skal være en shoppingdestinasjon for de som er glad i sportsmote av den gamle skolen. Klassisk, og elegant.
Dette betyr at Sommer & Vinter har et fantastisk bredt utvalg av premium-merkevarer, og noe for de fleste – både kvinner og menn. Kundefavoritter inkluderer Peak Performance, Lacoste og Lexington, og som en av få aktører i Norge har Sommer & Vinter en egen Polo Ralph Lauren «shop-in-shop» for både dame og herre i én og samme butikk, noe gutta er tydelig stolt av.
I tillegg til de klassiske sportsmotemerkene har Sommer & Vinter et godt utvalg av jeans fra Replay, og spesielt hyperflex stretch-modellen er populær om dagen. Selv om jeans tradisjonelt er et ytterpunkt hva sportsmote gjelder, mener Ole, Sindre og Haakon at denne modellen er et godt kjøp – stretchen gjør de kjempebehagelige og lette å bevege seg rundt i. Jeans som er like komfortable som chinos? Ja, takk!

Sommermote

Nå i sommerhalvåret går det mye i piké-trøyer og badeshorts i butikken på Fornebu, både strand- og sjøliv er nærmeste nabo, og det maritime uttrykket passer godt inn i både livsstilen og motebildet her. Tenk shorts med anker og seilbåter, og klassiske farger som hvit og marineblå. Shortsene skal være korte, gjerne med en liten brett.
Til sommersesongen har butikken fått inn et bredt utvalg av fargerike designshortser fra det eksklusive merket Vilebrequin, dette er shortser som er like populære blant filmstjerner som ferierer langs rivieraen som hos IT-folket på Fornebu. 
Sommer & Vinter er en butikk for deg som er glad i sporty mote, mote som spiller på lag med klassiske idretter som golf, ridning, seiling eller ski. Dette gir en fleksibel look som passer like godt på kontoret, som på hytta, eller en tur på byen. Tanken er at du skal komme hit for å kjøpe klærne du bruker i hverdagen.
– Klærne du kjøper hos gir den en klassisk stil som aldri blir feil, sier Frantzen. 
Det perfekte antrekket trenger selvsagt det rette tilbehøret, hos Sommer & Vinter har de derfor et spennende utvalg av sko, vesker, klokker og solbriller. Til høsten får de også inn skinnhansker fra fantastiske Hestra, det er bare å glede seg.

Serviceinnstilt

Når du kommer inn i en Sommer & Vinter-avdeling, trer du inn i en innbydende og oversiktlig butikk hvor den personlige servicen står i fokus. Her blir du tatt vare på, og de som jobber her er behjelpelige kundekonsulenter som ønsker å bidra til at du finner den perfekte passformen og stilen for akkurat deg.
Jessheim-avdelingen til Sommer & Vinter har vunnet flere servicepriser, og den har også blitt kåret til årets butikk på Jessheim Storsenter. Gutta har altså sine ord i behold når de sier at service er viktig for dem. 
Som kunde merker du dette så fort du kommer inn i butikken, for hvor ofte håndhilser personalet på deg når du er ute og handler? 
– Det er viktig for oss å ta hver eneste kunde i hånden, og si takk for handelen. Det har blitt et varemerke for oss, sier Frantzen.

Om lokalet på Fornebu sier han at det er en uslipt diamant, og at de gleder seg til fortsettelsen. Du kan i alle fall være sikker på å bli møtt med et stort smil, et vennlig håndtrykk og et fantastisk utvalg sporty mote. 

Følg gjerne også Sommer & Vinter på Instagram og Facebook for de aller siste nyhetene.

Tekst: Lene Haugerud | Foto: Lene Haugerud & Sommer & Vinter


Følg IN magasinet på Facebook