Hjem » Stavanger »  Spiseplassen – et naturlig samlingssted

Spiseplassen – et naturlig samlingssted

Sommeren er ugjenkallelig over. Kveldene blir mørkere og hagemøbler settes bort for sesongen. Høsten står utvilsomt for døren.

Selv elsker jeg denne årstiden. Endelig kan man være inne med verdens beste samvittighet. Innekos er kanskje et litt slitt begrep, men er det noe vi nordmenn setter pris på så er det nettopp det. Gjerne over en god middag sammen med venner eller familie. Knapt noe er så hyggelig som å samles rundt et bord med de man har kjær. 
Like trivelig er noe så enkelt som å sitte rundt bordet for å gjøre lekser, spille et spill eller bare prate. For mange er spiseplassen blitt hjemmets naturlige samlingssted.

Slettvoll – komfort og eleganse

Uansett anledning vil man gjerne sitte godt – lenge. Det gjør man ikke på harde plaststoler i glade farger. Mang en gang har jeg irritert meg over hvordan såkalt moderne design går på bekostning av komfort. Heldigvis finnes det møbelprodusenter som på ypperlig vis klarer å kombinere begge deler. Jeg snakker selvsagt om Slettvoll. 
Det er ikke uten grunn at stadig flere sverger til Slettvoll når det er på tide å investere i nye spisemøbler. Slettvoll har en tidløs design og er skapt for å vare. Detaljer og råvarer velges med omhu. Uttrykket endres etter hvilken tekstil man velger. Selskapet har en stor tekstilkolleksjon og valgmulighetene er mange. Alle kan finne noe som passer til sitt hjem og sin personlige stil. Hvert møbel er unikt og lages spesielt for den enkelte kunde.
Slettvoll holder fast på tradisjonene og tar ingen snarveier når det kommer til kvalitet og godt håndverk. Samtidig er de stadig i utvikling. Det jobbes kontinuerlig med nye kolleksjoner – som bare blir bedre og bedre.

Noe for ethvert hjem

En titt på Slettvolls rikholdige utvalg av spisemøbler bekrefter raskt dette inntrykket. Her finnes ikke bare en lang rekke bord og stoler, men også skreddersydde sofaer. 
Løsningene er mange og varierte, for både tradisjonelle spisestuer og mer moderne kjøkkenrom.
Sofaen Taylor er en av undertegnedes favoritter. Den leveres i to ulike størrelser og med benhøyde tilpasset spisebord. 
Olivier spisestol er en annen potensiell klassiker. Den har rene og elegante linjer, svært god sittekomfort og avtakbart trekk.

Ønsker man mer massive spisestoler finnes også det – både med og uten armlener. Høstens nyhet Irving vil utvilsomt være et godt valg. Sistnevnte er leveringsklar i november. 
Benken Duncan er på sin side ypperlig når man trenger ekstra sitteplass. Ellers kan den benyttes nær sagt hvor som helst, og kan enkelt flyttes fra stue til bad; fra gang til soverom.

Like viktig som sittekomfort er kvaliteten på spisebordet. Hos Slettvoll er den upåklagelig. Tilbudet er rikt og variert. Slettvoll har bord som passer til ethvert hjem. Runde og smale; lange og korte. Alle bordplater er laget i massivt tre, mens bena tidvis også kan leveres i stål. Hvilken behandling treverket skal ha er helt opp til deg. 
Får å finne riktig møblement for nettopp ditt hjem anbefales et besøk til Slettvoll i Stavanger. Der vil kompetente medarbeidere la din smak, dine ønsker og dine behov komme frem i jakten på en vellykket interiørløsning.

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Slettvoll

Følg IN magasinet på Facebook