Hjem » Trondheim »  Spesialist på hud

Spesialist på hud

Midt i «hjertet» av Trondheim ligger Hudspesialisten. Her finner du et stort utvalg i hudpreparater for både ansikt og kropp.

Produktene er anerkjente verden over og behandlingene utføres av hudpleiere og hudleger. Alle kvalitetsproduktene og behandlingene er dokumentert, og har et bredt spekter fra stell av huden til effektive laserbehandlinger. Om du ønsker individuell veiledning, er du velkommen til å bestille gratis vurdering av huden din her.

Oppdatert

Hudpleier Marit Rødberg forteller at alle de 10 ansatte til enhver tid er opptatt av å holde seg oppdatert på hva som er i markedet. 
– Folk i dag er kunnskapsrike og flere vet hva som er bra og ikke fullt så bra. Vi opplever at folk kommer tilbake hos oss etter å ha fått utført behandlinger andre steder og ikke vært helt fornøyd, sier Rødberg som mener det er veldig individuelt hva kundene ønsker. Her kan du få råd og tips om alt fra en god nattkrem til å «bli 20 år yngre».

Nyheter

Cellulitter er et vanlig problem hos mange kvinner, og er mest uttalt på lår og rumpe. Hos Hudspesialisten har de nå startet opp med nyheten AWT, som er en trykkbølge-behandling av cellulitter. AWT ble opprinnelig brukt til knusing av nyrestein og senere til behandling av muskel- og leddskader. Det viste seg at systemet også har en fantastisk virkning på cellulitter og oppstramming av hud.
– Vi var veldig spente på denne nye behandlingsformen, og ser at den gir et godt resultat. Det er veldig individuelt hvor mange behandlinger hver enkelt trenger, men det vanligste er fra 8 – 12 behandlinger. Alder spiller også en viktig rolle, forteller Rødberg. AWT maskinen har ulike innstillinger og utføres på ulike kroppspartier. Maskinen er en av få metoder på markedet som er FDA godkjent. Dette innebærer at utstyret faktisk virker, og at det ikke gir farlige bivirkninger.

Hele året

AWT behandlingen kan brukes hele året og man trenger ikke å ta forbehold om for eksempel solbrun hud. Elisabeth Rakoczy hos Hudspesialisten, sier det er viktig å benytte seg vedlikeholdsbehandlingen i ettertid for et godt resultat. 
– Dette er noe man trenger å gjøre en til to ganger i året i etterkant. Det er givende og interessant å se de gode resultatene denne behandlingen er med på å gjøre, sier Rakoczy som forteller at denne behandlingen blir brukt i alle aldersgrupper.

AWT behandlingen

Den effektive celulittbehandlingen er med på å øke hudens elastisitet og blodgjennomstrømning. Trykkbølgene bryter opp bindevevsdragene mellom fettcellene slik at disse ikke lenger buler ut gjennom huden. Behandlingen kan føles smertefull og under første del av behandlingen, vil det kjennes som om man får hard massasje. 
Alle kundene blir også fulgt opp med en egen journal så vi kan følge behandlingene gjennom året.

Aldri for sent

Til Hudspesialisten kan du også komme for en ren velværebehandlig som en dyprens med påfølgende masker for fuktgjennoppretting eller farging av vipper og bryn. 
Hit kan alle komme, det koster ingenting å få gode råd. Til Hudspesialisten kommer alt fra unge studenter opp til kvinner på 85 år innom for å få råd om hudpleie, eller bare trenger en god krem. Har du et problemområde med cellulitter som du sliter med å bli kvitt, anbefales du å ta turen innom Hudspesialisten for en konsultasjon. Akkurat nå kan de dessuten friste med hyggelige introduksjonspriser på behandlinger med AWT. For mer inspirasjon, besøk hjemmesiden eller Hudspesialisten på Facebook. 

Tekst og foto: Mari Janne Støle


Følg IN magasinet på Facebook