Hjem » Asker&Bærum »  Spennende sommer på Bekkestua senter

Spennende sommer på Bekkestua senter

Av og til er det deilig å trekke inn i sommervarmen. På Bekkestua senter finner du et variert og spennende utvalg butikker i en lys og avlappende atmosfære. Her finner du det du trenger i moderne og smakfulle omgivelser. 

På Bekkestua senter finner du dessuten en kaffebar, spisesteder, helseklinikker og et treningssenter. I august utvider senteret med ytterligere 14 spennende butikker. IN magasinet har besøkt fem butikker på Bekkestua senter, som presenterer aktuelle sommervarer.

Next

Motebutikk for barn og voksne.
– Dette er en spennende vegg med klær og tilbehør i en leken bohem- og hippiestil, preget av indianske og orientalske elementer, friske farger og eksotiske detaljer. Her ser du klær fra blant andre Grace og Brandment og karakteristiske vesker fra Sense of Joy, foteller , butikkeiere Mette og Siri Steinbø.

Inspirea

Interiørforretning innenfor sengetøy, håndklær, dun, solskjerming og gardiner.
– Denne utstillingen er sommerlig og romantisk. Tenk bryllup! I sommer er rosa fargen. Her finner du damask fra vårt eget merke, Drøm, med flotte mønstre i utmerket bomull. Lin er inn i tiden og her ser du et sengesett fra Himla. Det er lyst, fint, mykt og deilig å sove i. Her har vi også håndklær fra Georg Jensen og masse fint fra Jonathan Adler, forteller daglig leder Anette Wiberg.

Christiania belysning

Norges største belysningskjede, med et stort utvalg av kjente merkevarer og egenproduserte kolleksjoner.
– Betong- og stål-lamper i et røft industriuttrykk er populært for tiden. I en langt mykere stil finner du fjærlamper fra Vita. Det går også mye i hvite og lyse lamper i myke former, sier butikksjef Linda Evensen.

Beautycenter Ma Belle

Skjønnhetssalong og butikk.
– Det går mye i sommerbehandlinger nå, som manikyr, pedikyr og selvbruningsbehandlinger. Vi selger dessuten mye solkremer og gir veiledning med tanke på hudbeskyttelse. Når det gjelder manikyr og pedikyr går det i vårens farger, shellac-behandling, slik at lakken holder i opptil 2-3 uker, sier avdelingsleder Kristin Amundsen Reina.

Polarn O. Pyret

Klesbutikk for barn som selger fargerike barneklær i myk økologisk bomull. 
– Dette er en ny kolleksjon som heter «Like ulike». Klærne har striper i alle regnbuens farger, som symbol på alle barns likeverd. 10 kroner per solgte plagg i kolleksjonen går til World Childhood Foundation, startet av svenske Dronning Silvia. Populært i sommer blir også UV-beskyttet badetøy, som kun slipper inn en femtidel av UV-strålene, forteller butikksjef Eirik Larsen.

Tekst & foto: Ketil Blom

Følg IN magasinet på Facebook