Hjem » Oslo »  Spennende nyheter til baderommet

Spennende nyheter til baderommet

Drømmer du om nytt bad? Hos Comfort Skøyen har de fagkunnskapen og ekspertisen slik at du får et bad som oppfyller alle krav og som blir akkurat slik du har drømt om. Her finner du dessuten alltid de siste trendene innen baderomsinnredning.

Det er ikke alltid så enkelt å vite hvor man skal begynne når man skal pusse opp badet. Ikke bare skal det være funksjonelt og innbydende, det er også mange tekniske krav å forholde seg til. Hos Comfort Skøyen får du eksperthjelp til hele prosessen slik at du får akkurat det badet du har drømt om. Faghandelen på Skøyen holder til i lyse og moderne lokaler i Harbitzalleen. Og er du på jakt etter ny inspirasjon til baderommet er det vel verdt å ta turen innom. Her er det nemlig en rekke flotte utstillinger fra anerkjente leverandører og det skal godt gjøres å ikke få ny inspirasjon etter et besøk her.
Men det som virkelig gjør Comfort Skøyen unik er den faglige kunnskapen som ligger i bunn for alt de gjør. Rørleggerbedriften leverer rundt 70 bad årlig og de utfører alt fra befaring til ferdigstillelse av badet. I tillegg har de også en egen rørlegger i butikken som gjerne gir råd og veiledning. Og det er ingen andre rom i huset hvor det er så viktig at man følger gjeldende regelverk. De siste årene har det dukket opp stadig flere useriøse aktører på markedet som gir kundene «gode tilbud». Men selv om det virker billig i utgangspunktet har det ofte en tendens til å bli dyrt i lengden. Og rørleggerne hos Comfort Skøyen får ofte telefoner fra fortvilte kunder som trenger hjelp etter å ha leid useriøse håndverkere. Hos Comfort Skøyen er de svært opptatt av å levere skikkelig arbeid og alle som jobber med bad er kurset i Byggebransjens våtromsnorm.

Italiensk design

I tillegg til å være funksjonelt skal et bad også være innbydende og flott å se på. 
– De siste årene har sort armatur blitt stadig mer populært, i tillegg selger vi også en del gull, messing og hvitt armatur. Vi ser at flere ønsker å skape en mer unik look i hjemmet og at også vi nordmenn nå tør litt mer når det kommer til farger. På tilbehør og vegger er plomme den store trendfargen akkurat nå, forteller salg- og markedsansvarlig Inger Elisabeth Løvstad.
I butikken på Skøyen kan du blant annet oppleve de lekre designkranene fra den kjente italienske produsenten FIMA. Særlig kjente er de kanskje for den prisvinnende kranen Fluid. 
– FIMA er en familiebedrift som ble etablert av Carlo Frattini i 1960. De er utrolig flinke på design og trender, samtidig som produktene deres har overkommelige priser. Det er også et bredt spekter i vareutvalget, her finner man alt fra det laveste prissegmentet til high end produkter. Norge har jo ofte litt strengere lover enn resten av det europeiske markedet og alt er tilpasset til det norske sortimentet og godkjent av SINTEF. De har flere kraner med ikonisk design hvor hendlene er i materialer som ekte marmor, noe som appellerer veldig til de som er opptatt av design og materialer. Stadig flere får øynene opp for denne produsenten og vi opplever et økende salg. Vi har ført produktene fra FIMA i rundt fem år nå og Comfort-kjeden er eneforhandler av denne produsenten her i Norge.

Lekre nyheter fra Duravit

Comfort Skøyen har også et bredt utvalg fra Duravit. Dette året har Duravit lansert flere spennende kolleksjoner, som c-bonded. Her er servanten integrert i selve benkeplaten. Materialene møtes sømløst og gir baderommet en ekstra dimensjon. 
Duravit har også nettopp kommet med den nye baderomsserien Luv. Den elegante og minimalistiske serien er signert den danske designeren Cecilie Manz. 
– Luv-kolleksjonen er veldig estetisk lekker med en klassisk og tidløs stil. Siden innredningen står på bein passer den for eksempel godt inn i leiligheter hvor det er høyt under taket. 
Et annet produkt som blir stadig mer populært er toaletter uten kant. 
– Rimless toilets blir bare mer og mer populært. Siden de ikke har den tradisjonelle kanten øverst er de mye enklere å holde rene. I tillegg er det enkelt å ta av toalettsetet for å vaske og lokket har «soft close» teknologi, avslutter Inger Elisabeth og ønsker alle velkommen til Comfort Skøyen for en hyggelig baderomsprat!

Fakta: Comfort Skøyen

Adresse: Harbitzalleen 2A, 0275 Oslo
Web: Besøk nettside 
Tlf: 22 06 27 30
Epost: post@comfortskoyen.no
Facebook: facebook.com/comfortskoyen

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstien & Duravit
 

Følg IN magasinet på Facebook