Hjem » Hjem & fritid »  Spennende nyheter fra Skoda

Spennende nyheter fra Skoda

Skoda er et populært bilmerke blant nordmenn. Møller Bil Etterstad er landets største Skoda forhandler og i deres nyoppussede bilanlegg finner du alt du trenger for et godt og sikkert bilhold. I løpet av det neste halvåret vil Skoda lansere flere spennende nyheter og det er vel verdt å ta turen til Etterstad for selv å ta de i nærmere øyesyn!

Skoda er et merke i sterk vekst både internasjonalt og her i Norge. Med et bredt modellspekter som kombinerer moderne design med komfort, sikkerhet og god plass er det noe for ethvert behov og ønske. I løpet av de neste månedene kommer det mange spennende nyheter fra det tsjekkiske merket og hos Møller Bil Etterstad finner du til enhver tid de nyeste modellene utstilt.
Det siste året har lokalene til landets største Skoda forhandler gjennomgått en storstilt oppussing og fremstår nå lyse og moderne. I tillegg til utstillingen med nye biler har de også en stor avdeling med bruktbiler i underetasjen. Her finner du også verksted, delelager og dekkhotell. Med andre ord alt du trenger for et trygt og enkelt bilhold. 
– Vi er glade for endelig å være ferdig med oppussingen og er veldig fornøyde med resultatet. Lokalene har blitt lyse og freshe, og vi har fått på plass flere nye avdelinger, forteller salgssjef Jon Halvor Storstrøm. 
– Det kommer mange spennende nyheter fra Skoda de neste månedene. Akkurat nå har SportLine utgaven av Skoda Superb nettopp blitt lansert. Den har et sporty utseende og en rekke finesser. Vi får den første bilen i uke 42 og interessen rundt forhåndssalget har vært stor.

Skoda Kodiaq - splitter ny SUV

I månedsskiftet februar/mars kommer den nye Skoda Kodiaq. Dette er en splitter ny SUV som mange nok venter i spenning på.
– Kodiaq representerer et helt nytt segment for oss. Det er ekstra spennende at det er en helt ny modell og ikke en oppgradering av en eksisterende. Den vil bli 4,70 m lang, ha både to og firehjulstrekk og man kan velge mellom fem eller syvseter. Kodiaq har dessuten det nye designuttrykket som man kjenner fra Superb og den ser virkelig bra ut. Og med et bagasjerom på hele 720 liter vil den være svært romslig. Dette er et populært segment i det norske markedet og vi har stor tro på at Kodiaq vil slå godt an. Det er masse etterspørsel om den allerede fra kunder og i slutten av Oktober vil vi sende ut informasjon med både tekniske fakta og priser.
Det ligger dermed an til å bli en hektisk vinter hos Møller Bil Etterstad
– Selv om vi ikke har bil med ledning enda så selger vi biler som aldri før. Skoda har en sterk posisjon i både bensin og diesel segmentet. Og modellene med firehjulstrekk er svært populære. Siden Skoda er et merke i konstant vekst kommer det stadig flere modeller. Da jeg begynte å jobbe med Skoda for 13 år siden hadde vi bare tre modeller, men siden har det bare økt på. Som et volummerke er det viktig for oss å ha mange ulike typer modeller slik at vi treffer alle behov. Skoda er såpass populært at selv om fabrikken produserer ca. 2500 biler i døgnet så er det ikke nok til å dekke etterspørselen på verdensbasis. Men det er jo et luksusproblem og vi er selvfølgelig glade for veksten, sier Jon Halvor med et smil.

Nytt dekkhotell

I forbindelse med oppussingen av lokalene har Møller Bil Etterstad fått flere nye avdelinger på huset og de kan nå tilby alt du trenger til bilholdet under samme tak. 
– 2017 blir et aktivt og spennende år for oss med masse nytt på programmet. Det er ekstra morsomt å jobbe her etter oppussingen og med oppbyggingen av nye avdelinger med flere nye ansatte. Nå kan vi hjelpe kundene på alle mulige måter og det er viktig for oss å kunne gi et totaltilbud.
Her får du dermed utført alt fra skifting av frontrute, service og små reparasjoner til klargjøringsvask og polering. Faktisk er det eneste de ikke gjør store karosseriskader. Den siste avdelingen som har åpnet er det topp moderne dekkhotellet. 
– Det er mange som har etterspurt dekkhotell i flere år og det føles utrolig bra endelig å ha det på plass. Her er i byen er det ikke alle som har plass til å lagre dekkene sine selv. Vi har kapasitet til å ta 744 hjulsett og kan dermed hjelpe mange. Det koster kun 1450,- per halvår og da er vask og skift inkludert. I tillegg blir dekkene kontrollert før de skiftes. Det at de vaskes før de settes bort og lagres riktig har dessuten mye å si for holdbarheten. Og trenger dekkene å skiftes ut så gjør vi det mellom sesongene slik at et nytt sett med dekk ligger klar når kunden trenger de, avslutter sjef for delelageret Helge Halle Bekkebråten og ønsker alle velkommen til Møller Bil Etterstad for en hyggelig bilprat!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Skoda

Følg IN magasinet på Facebook