Hjem & fritid »  Spennende nyheter fra BMW og Honda

Spennende nyheter fra BMW og Honda

Bavaria Gardermoen er forhandler av BMW og Honda, og i deres moderne bilanlegg finner du et bredt utvalg av nye og brukte modeller fra begge merkene.
Bavaria Gardermoen holder til i store og moderne lokaler på Søndre Gardermoen, noen minutter fra Oslo Lufthavn. De er forhandler av BMW og Honda, og her finner du alltid et stort utvalg nye og brukte modeller fra de to merkene. Bavaria Gardermoen har dessuten et velutstyrt delelager og et verksted som, i tillegg til å ha spesialkompetanse på BMW og Honda, også er autorisert merkeverksted for Porsche og Mini. 
Firmaet har holdt til her i 12 år og kan skilte med lang fartstid i bransjen. 
– Siden starten i 1999 har vi bygd opp firmaet fra bunnen av, og sammen med en kjerne av ansatte som har vært med hele veien har vi kommet dit vi er i dag, sier daglig leder Trond Egil Føsker. 
– Vi er nå 17 ansatte og med et firma som er i stadig vekst har vi store planer om å utvide og få større lokaler innen et års tid.

Airport Service

Bavaria Gardermoen var de første i landet til å tilby Airport Service, hvor de henter og bringer bilen din og utfører alt du måtte ønske mens du er på reise, fra service, vedlikehold og oljeskift til reparasjoner, rengjøring og dekkservice. De har henting og utlevering hele døgnet, og tilbyr også en kostnadsfri verdivurdering og pristilbud på ny bil om du ønsker det. 
Enten du er på utkikk etter ny eller brukt bil er du alltid velkommen innom Bavaria Gardermoen for prøvekjøring. I tillegg til alle de siste modellene fra Honda og BMW, har de også et stort utvalg bruktbiler som du blant annet finner på Bavarias egne sider på Finn slik at du kan gå inn å se på utvalget i fred og ro når det måtte passe. 
– Selv om de fleste av våre bruktbiler er fra BMW eller Honda har vi også en del andre merker inne. Alle bruktbilene kommer med garanti avhengig av hvor gammel bilen er, og vi tilbyr dessuten BMW Premium Select hvor man får ett års garanti på bruktbilene slik at man kan være sikker på at man gjør en trygg handel.

STRA0051_5serie_IN_Magasinet.indd

Ny BMW 1-serie

En nyhet som mange bilinteresserte nok venter i spenning på, er den nye BMW 1-serien som kommer til høsten. 
– Det ryktes at den nye BMW 1-serien er litt større enn de forrige modellene, og det er knyttet store forventninger til lanseringen. Ut i fra det vi har hørt så langt virker det som det blir en utrolig fin bil og vi er veldig spente på den. 
Tar du turen innom Bavaria Gardermoen kan du også prøvekjøre den populære BMW X3. Dette er en bil som har blitt skamrost i den internasjonale motorpressen og som har slått alle sine konkurrenter i tester. Gode kjøreegenskaper, komfort, funksjonalitet og flott design i kombinasjon med den solide kvaliteten som BMW er så kjent for, gjør at dette er nærmest garantert å forbli en bestselger også i årene som kommer.

Spennende hybridbil

Også fra Honda er det duket for spennende nyheter, og modellene fra Honda scorer alltid høyt i tester på både kvalitet og holdbarhet. Dette er svært slitesterke biler som egner seg godt for norske kjøreforhold, og akkurat nå kan de blant annet friste med den nye og populære hybridbilen Honda Jazz Hybrid. 
Honda Jazz Hybrid er en liten, hendig og driftssikker bil som egner seg like godt til både bykjøring og lengre turer. Hybridteknologien kombinerer elektrisk og bensindrevet motor, noe som gir lavere drivstofforbruk og lave CO2-utslipp. I tillegg har den en praktisk seteløsning med seter som kan vippes og brettes slik at du får plass til det du trenger å ta med. Den har dessuten et elegant og spenstig design, og leveres med en rikholdig utstyrspakke. Honda Jazz Hybrid har blitt svært godt mottatt av både presse og publikum, og hos Bavaria Gardermoen kan du nå selv prøvekjøre den! 
 
Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein, Honda & BMW