Hjem » Oslo »  Speedstyling av hår

Speedstyling av hår

I dagens samfunn er det ikke alltid like enkelt å få tiden til å strekke til. Med Style Bar gir Nikita Hair deg en unik mulighet til å få stylet håret etter de siste trendene - på bare 20 minutter!

Jobb, studier, familie og venner. Av og til føles det som om timene ikke helt strekker til. Samtidig ønsker de fleste av oss å føle oss velstelte. Hos Nikita Hair har de funnet løsningen. Med det nye konseptet Style Bar tilbyr de speedstyling av håret hvor du får en trendy hårfrisyre på bare 20 minutter. Og det hele koster kun 359,-.
– Vi ser at det er mange som har knapt med tid i dag. Samtidig så ønsker mange å følge trendene og ta vare på seg selv. Derfor valgte vi å starte med Style Bar. På menyen er det fire ulike trendfrisyrer som hver tar 20 minutter. Disse fire lookene er forslag og inspirasjon så kan kunden velge sin favorittstyling. Det gjør det enkelt å komme inn i salongen før man skal på After Work eller fest, eller bare ikke orker å fikse håret selv en dag. I England og Europa er det vanlig at folk går til frisøren og styler håret før de skal på fest eller til helgen. Denne trenden er i ferd med å bli mer vanlig i Skandinavia også. Vi har fokusert mye på braids, med stylinger som The Glam Wave, Mohawk Braid, The Double Up og The Top Knotch på menyen, sier Sanya Keränen hos Nikita Hair Creative Team.

Color Bar

Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av ord og utrykk innen frisørfaget. Derfor kan Nikita Hair nå også tilby Color Bar. 
– Med Color Bar har vi fokus på ulike farger som er in akkurat nå. På menyen er det åtte ulike fargeteknikker hvor alt står fint og enkelt forklart. Ofte har de franske navn som kan være vanskelig å komme på og med Color Bar ønsker vi å gjøre det enklere for kundene. Akkurat nå har vi fokusert på ulike trendfarger til sommeren. For eksempel er Ecaille med en mørk og en lys tone som skaper litt skygge og liv kjempefint nå til sommeren. Color Melt med farger som smelter sammen er også veldig populært og for de mer vågale er det flott med farger som går fra mørkeblått til lyseblått på toppen. Vi har også Balayage som er en frihåndsstriping som skaper en naturlig sunkissed look med myke overganger som gjør at du ikke får like skarp ettervekst.
Nikita Hair er Nordens største og ledende frisørkjede med over 30 års erfaring og en rekke salonger i både Norge og Sverige. De tilbyr også gratis konsultasjoner hvor du får vite hvor lang tid og hvor mye behandlingen vil koste noe som gjør det enklere å planlegge. 
– Nå før sommeren har vi dessuten mye fokus på å kure håret. Både sol og saltvann sliter jo mye på håret. Et annet populært produkt for travle folk er tørrsjampo som vi har fra ulike merker og i ulike styrker. Å velge riktige hårprodukter kan være vanskelig og er viktig for å få ønsket resultat hjemme, vi hjelper deg med gode råd. Og om du er usikker på hvilken frisyre og hårfarge som kler deg kan du få en gratis konsultasjon på alle Nikita salonger. Book time på Nikita.no eller ring oss! avslutter Sanya og ønsker alle velkommen innom en av Nikitas salonger for en hyggelig hårprat!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Nikita Creative Team & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook