Hjem » Trondheim »  Sov bedre med Tempur

Sov bedre med Tempur

Hvis du vil ha en natt med god søvn er valget enkelt. Tempur reagerer på temperatur og former seg etter kroppen din, det gjør at du får mer støtte og sover roligere. Kjenn forskjellen med Tempur.

Den nye kolleksjonen, North. Den har en ny overmadrass, Breeze, som er litt tykkere og som gir en enda bedre luftgjennomstrømning.

Vil du ha en bedre nattesøvn? Når du har sovet på en Tempur madrass og pute, vil du skjønne at det ikke er lett å sammenligne med andre. Tempur sitt temperaturfølsomme materiale former seg etter din kroppsfasong, noe som reduserer ubehag fra trykkpunkter ved å omfordele trykket. Da vil du lett kunne slappe bedre av i din favoritt sovestilling, samtidig som du har full støtte til kroppen. Tempur er en innovasjon innen søvn og på Tempur Brand Store i Trondheim har du flere alternativer å velge i. I dag er Tempur det eneste varemerke for madrasser og puter som er lisensiert av US Space Foundation, og som kan bruke Certified Technology Seal. Tempur bygger på sin historie av innovasjon ved å fortsette å forbedre og utvikle nye materialer og produkter, som leverer deg den beste nattesøvn.

Ny kolleksjon

Denne våren lanserte de den nye kolleksjon, North. Den kommer med en ny overmadrass, Breeze, som er litt tykkere og som gir en enda bedre luftgjennomstrømning. Med mer Tempur, som i denne kolleksjonen får du enda bedre støtte. Du kan få den i 7cm, eller Delux modellen på 9cm. Et annet pluss er at den er lettere å vedlikeholde og kommer i et nytt design i en lysere farge. Kolleksjonen Experience, som har vært lengre i butikk har en overmadrass på 5cm, da får du litt å velge i ettersom hva som passer best for deg. Det som er felles i begge kolleksjonene er at designet er nordisk med rene linjer og har et elegant design. Du kan velge mellom tre følelser, Original vil gi en fast følelse, Sensation er mer tradisjonell med litt mer sprett og hvis du vil ha en mykere variant er det Cloud som gjelder. Både den nye og den gamle kolleksjonen består av disse tre alternativene.

Pålitelig ytelse og kvalitet

Det er ikke bare en god seng som er bra for kropp og sjel. Alle produktene fra Tempur er anerkjente og gir en god trøst hvis du har en vond rygg, ledd- og nakke problemer eller sliter med å sove. Produktene er utviklet og testet for å sikre høyest mulig kvalitet og alle leveres med garanti. Hos Tempur Brand Store kan du få putene Ombracio, som er designet for de som liker å sove på magen, Breeze som er mer tradisjonell eller EasyClean som kan vaskes. Med de tre madrasskolleksjonene, utvalget av puter og andre produkter finnes det en tempur –løsning som passer for alle. 
Tempur Brand Store har stort fokus på produktkunnskap og service. Nyinnflyttet i gamle lokaler hjelper de deg med å finne de rette produktene. Ta turen innom butikken i Olav Tryggavsonsgate 2B i Trondheim.

Tekst: Marthe Evensen | Foto: Tempur

Følg IN magasinet på Facebook