Hjem >  Sound of summer

Sound of summer

Vi har samlet noen av våre tips til sommerens playliste. Forhåpentligvis blir det mange flere solfylte dager denne sommeren, hvor vi kan tilbringe late dager i solen og fengende musikk i ørene.

«High Horse» av Kacey Musgraves
På denne låten kombinerer Musgrave disko og country på en ypperlig måte. Musgrave synger om en egoistisk mann som ikke vil stige av sin «høye hest».

«Say Something» av Justin Timberlake feat. Chris Stapleton
Mange ble skuffet av Justin Timberlakes nye album «Man of the Woods». Men vi liker denne låten, og vil i hvert fall inkludere den på vår playliste.

«These Days» av Rudimental feat. Jess Glynne, Macklemore, and Dan Caplen
Alt ved denne låten skriker sommer, trommene, bassen og en fengende tekst gjør deg klar for late solfylte dager. Et must på playlisten dersom du skal tilbringe dagen på stranden.

«After the Storm» av Kali Uchis feat. Tyler, The Creator and Bootsy Collins
Kali og Tyler hadde et vellykket samarbeid med «See You Again» og forsetter suksessen med denne funky retro låten, som vi gleder oss til å lytte til på solfylte sommerdager.

«Bartier Cardi» av Cardi B feat. 21 Savage
Cardi B som slo gjennom med «Bodak Yellow» fortsetter å imponere når hun slipper nye låter. Selv om «Bartier Cardi» ble sluppet i vintermørket helt i slutten av 2017 vil vi lytte på denne når sommeren er her.

«Twentytwo» av Sunflower Bean
Sunflower Bean ga ut sitt andre album tidligere i år og vi vil nok lytte mye på den lett melankolske «Twentytwo» i sommer.

«LOOK BACK» av Diplo feat. Dram
Alt vintermørket gjør oss svake for melankolske sanger selv når sommeren er her og med «Look Back» tilfredsstiller Diplo behovene for det litt dystre på sommerdager.

«Make me feel» av Janelle Monae
Janelle Monae ser ut til å eksellere i alt hun gjør. Dersom du har muligheten til å se henne live bør du slå til. «Make me feel» er sexy, fengende electro-pop på sitt beste og minner oss Prince på sitt beste.

«No Excuses» av Meghan Trainor
Trainor lager fengende glitter pop og «No Excuses» er intet unntak. Dette er en ypperlig sommerlåt som lett «biter seg fast» i hodet.

«Psycho» av Post Malon feat.Ty Dolla $ign
Denne vil nok bli spilt mye denne sommeren. Det er en ganske enkel låt med en tekst som det er lett å synge med på. Det er noe med den som gjør av vi fortsetter å lytte når den kommer på.

«My my my!» av Troye Sivan
Troye Sivan er en 22 år gammel Australsk sanger som har bygget opp en dedikert online tilhengerskare i LGBTQ grupper før han slapp sin første singel. «My my my!» er første singel fra hans andre album som nok vil gi han et betraktelig større publikum.

Så det er bare å åpne Spotify og lage din egen playliste for sommeren 2018. Du finner playlisten her.

Tekst: Asle Kvinnesland | Foto: Bruce Mars/Unsplash

 

Følg IN magasinet på Facebook