Hjem >  SOMMERENS PIKANTE UNDER

SOMMERENS PIKANTE UNDER

Enten du er klassisk eller litt jålete, finner du trolig det rette bade- og undertøyet på Pikant Under. Tar du turen innom en av våre butikker på CC Vest, Trekanten i Asker eller Liertoppen, finner du garantert noe lekkert til sommerens deilige dager og kvelder. 

Pikant Under på CC Vest har vært en spesialbutikk for under-, bade- og nattøy etc. i ca.17 år. Det finnes i dag også 2 andre avdelinger, en på Trekanten i Asker og en på Liertoppen, og fra 1.juli får alle butikkene samme eier. 
– Vi fører mange av de samme merkene, men utvalget varierer, da vi ikke har felles innkjøp, og etterspørselen er forskjellig. Butikkene bugner nå av bade- og undertøy i alle regnbuens farger. En kunnskapsrik betjening hjelper deg til å finne det som passer din kropp best, enten du ønsker tutti frutti eller ensfarget. 
– Vi prioriterer å ha et spennende og bredt utvalg i modeller, og har ikke mange i hver størrelse. Vi fører både bade- og undertøy fra A til G cup, men her vil utvalget også variere.

JÅLETE ELLER KLASSISK

Mye av badetøyet i år har herlige sterke farger, og du kan få ensfarget eller med mønster. Sort og roligere farger finnes selvfølgelig, men heldigvis tør vi litt mer for hvert år her i Norge også. 
– På CC Vest er vi nok litt mere jålete, så mange av våre modeller har pynt som Swarowski, perler, lenker og glitter. Vi har kunder som reiser på cruise og flotte hoteller, og ønsker da badedrakt, bikini og pareo eller tunika som kan kombineres. Skal noen på hytta i skjærgården, båtferie, eller leke med barna på stranda, har vi selvfølgelig lekkert badetøy til dem også. For bading i klor anbefaler vi klor-resistente badedrakter som ikke inneholder lycra. Solhatter er også en bestselger i år, kanskje fordi vi er mere bevisst på å ta vare på huden i ansiktet.

Pikant har badekåper i frotté, men mesteparten er i fleece. Disse er både lette og varme, og kommer i ulike modeller og farger.

BRUKER FEIL STØRRELSE

– Kundegruppen vår er ca.30+, men vi har også unge jenter som kommer med mamma for å kjøpe sin første bh. Å finne riktig størrelse og modell, krever veiledning og hjelp fra oss som jobber i en spesialbutikk. 
Det sies at så mange som 8 av 10 damer bruker feil størrelse, og i tillegg har noen ekstra utfordringer pga sykdom eller størrelse, og trenger ekspertise for å få tilpasset riktig. Noen er ukomfortable med å kle av seg, så man må vise omtanke og ta hensyn til hver enkelt kunde. 
– I dag hvor mange handler på nettet, og kjedebutikkene tilbyr billige varianter, er det den personlige servicen og varekunnskapen vi må fokusere på. Dette setter mange kunder utrolig pris på.

SJENERTE GUTTER OG MENN

Pikant Under følger med på hva som er nytt og trendy på markedet, og for tiden er det populært med bh-topper i blonde uten spile, og blonde bh uten padding. Hos Pikant Under kommer mange menn for å kjøpe gaver til Valentine, bursdag, morsdag og selvfølgelig Jul.
Noen er sjenerte, andre tøffe og sikre på hva de ønsker. Her har mye skjedd siden butikken åpnet for 17 år siden. Tidligere kom de fleste inn med en gammel bh i lommen som de hadde lurt ut undertøyskuffen, men i dag tar de fleste opp iPhone og har størrelsene lagret der. De fleste menn har noe til felles – de spør sjelden om pris, og kjøper gjerne farget undertøy.

Tekst & foto: Ketil Blom 

Følg IN magasinet på Facebook