Hjem » Oslo »  Sommerens beste takrestaurant

Sommerens beste takrestaurant

Når våren kommer åpner BAR Vulkan taket, og det er ingen overdrivelse å si at de kan friste med hovedstadens beste takrestaurant. Med en fantastisk utsikt, avslappet stemning, live-musikk og en fristende meny kan man nyte Oslo-sommeren til det fulle!

Området rundt Vulkan har de siste årene utviklet seg til nærmest en liten oase i hovedstaden, og BAR Vulkan har vært en viktig aktør i dette. Med en innholdsrik meny med fristende retter tilberedt av dyktige kokker er restauranten et populært sted både for kollegaer, vennegjenger og par som ønsker å nyte en romantisk middag. Etter påsken åpner de takterrassen, som uten tvil må sies å være en av Oslos flotteste uteserveringer. – Vulkan-taket har samme eiere som BAR Vulkan, men vi ønsker å skille det litt ut fra restauranten med blant annet egen inngang og la det skape sin egen identitet. Det er en kjempeflott lokasjon, og med forbehold om vær så holder vi åpent hver dag i hele sommer frem til september, forteller markedssjef Gabrielle Silsand.
 Her kan man nyte en fantastisk utsikt over Oslo og ikke minst nydelige solnedganger. Og skulle ikke værgudene spille helt på lag så finnes det både varmelamper og ikke minst de store seildukene som er med på å skape den særegne atmosfæren på taket.
– Vi ønsker at taket skal være et avslappet sted hvor alle kan føle seg velkomne. Dette skal være et folkelig sted hvor man kommer for en bedre middag, en pils eller for å prøve en av våre spennende cocktails, enten man er ute med kompisgjengen, kjæresten eller barna.

Populært sted for ulike arrangement

Taket på Vulkan har mange bruksområder, og egner seg for flere ulike arrangementer. Det er plass til rundt 200 sittende gjester, og denne sesongen vil det også være mulig å bestille bord.
– Taket er et populært sted for sommerfester, lanseringer, afterwork, kickoff, bursdager og mye mer. For større arrangementer kan man kontakte oss, så skreddersyr vi gjerne arrangementet til akkurat dine ønsker og behov, med både lys, lyd og artister. Vi har bred kompetanse og fungerer nærmest som et event-byrå.
 Vulkan-taket har valgt å fokusere på live-musikk fremfor DJ ‘er, de kan friste med koselig gitar-rock og jazz i bakgrunnen. Stay tuned!

Social Eating by BAR

På taket til Vulkan tilbyr de en litt forkortet versjon av menyen du finner inne hos BAR Vulkan. Men I tillegg kan de friste med lekre grillretter, og man skal ikke se bort fra at man får muligheten til å se kokkene i aksjon foran grillen på taket i løpet av sommeren.
 BAR Vulkan lanserer i disse dager et nytt matkonsept, Social Eating by BAR.
– Social Eating handler om små retter som gjestene deler seg imellom på bordet. Kjøkkenet henter inspirasjon fra hele verden og kombinerer dette til en spennende og unik meny bestående av småretter i fire kategorier, grønt, fisk, kjøtt og søtt. Valgfriheten er derfor større for deg som gjest og passer til alle anledninger, avslutter Gabrielle.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: BAR Vulkan
 

Følg IN magasinet på Facebook