Hjem & fritid »  Solheim Terrasse – i hjertet av Lørenskog

Solheim Terrasse – i hjertet av Lørenskog

Det er for tiden hektisk byggeaktivitet bak Metrosenteret på Lørenskog. Her bygger JM Norge Solheim Terrasse hvor det vil bli 49 nye selveierleiligheter. Leilighetene vil være innflytningsklare høsten 2015 og med den fantastiske beliggenheten midt i hjertet av Lørenskog er det ikke rart at det allerede er mange som har meldt sin interesse.

De siste årene har Lørenskog blitt et stadig mer attraktivt område for boligkjøpere. Her bor man midt i smørøyet med alt man trenger av butikker, kulturtilbud og restauranter like i nærheten. Det er kort vei til både Oslo og Gardermoen, samtidig som man er nær marka med ypperlige friluftstilbud sommer som vinter. Det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor Romerike er det mest voksende området i hele Europa akkurat nå. Og midt i hjertet av Lørenskog bygger JM Norge nå Solheim Terrasse.
    Solheim Terrasse ligger innerst i den nyetablerte Kulturhusgata, bare et lite steinkast unna Lørenskog hus og Metrosenteret. Med innflytning høsten 2015 har bygget allerede begynt å reise seg, og innredningsansvarlig i JM Norge avd. Romerike, Minna Romundstad Døsvik, kan røpe at mange av leilighetene allerede er solgt.
Solheim Terrasse er svært attraktivt med sin beliggenhet som både er lett tilbaketrukket og samtidig meget sentral, og av de 49 selveierleilighetene er det allerede solgt 25. Og vi regner med at interessen blir enda større når bygget begynner å bli ferdig og kjøpere kan se leiligheter og området rundt med egne øyne. Siden Solheim Terrasse består av kun en bygning slipper man dessuten å bo på en byggeplass i lang tid som man ofte må når man kjøper en helt ny leilighet. Når leilighetene blir overlevert så vil alt rundt også være klart, med et flott opparbeidet uteområde.

Leiligheter i ulike størrelser

Med leiligheter fra 50 til 118 kvm vil de fleste finne en leilighet i Solheim Terrasse som passer til nettopp deres behov. Og blant kjøperne finner vi alt fra førstegangskjøpere til barnefamilier som ønsker seg større plass og godt voksne som tidligere har bodd i enebolig men som nå vil flytte til en bolig med enklere vedlikehold. Dette gjør også at det blir et dynamisk bomiljø med mennesker i ulike livsfaser. Rundt det nye bygget vil det bli et flott grøntområde med både benker og lekeplass, i tillegg vil hver leilighet ha egen balkong hvor man kan nyte varme sommerkvelder i fred og ro. Solheim Terrasse vil bestå av syv etasjer med garasjeanlegg i underetasjen og heis til alle leilighetsplan. I tillegg er det også en bussterminal like i nærheten med gode bussforbindelser til både Oslo og resten av området.
    JM Norge er en av landets største boligbyggere og her vet man at man kjøper bolig av en sikker aktør.
– JM har dessuten besluttet at alle våre boliger skal bygges minimum 25 % bedre enn myndighetenes energikrav. Og dette er gode leiligheter bygget med solide materialer i JMs ånd og det er et prosjekt vi er veldig stolte av.

Smarte kvadrat

JM Norge opererer med mottoet Smarte Kvadrat, noe som betyr at alle detaljer i boligen er gjennomtenkte og nøye planlagt. I tillegg har man en rekke tilvalgsmuligheter slik at man selv kan være med på å sette sitt preg på boligen gjennom valg av baderomsfliser, hvitevarer eller kjøkkeninnredning.
– Vi benytter alltid materialer i topp kvalitet i alle ledd og en av JMs unike kvaliteter er de gode tilvalgsmulighetene med tidsriktige og gode produkter fra kjente leverandører slik at man selv kan være med å sette sitt preg på boligen. Det er også svært høy kvalitet på produktene i standardpakken noe som gjør at mange velger den. Den inneholder blant annet underlimt vask på kjøkken med kildesortering og hvitevarer fra Siemens. Vi er opptatt av å gjøre leilighetene så funksjonelle som mulig og hele tiden tenke praktiske løsninger. Ved siden av en romslig bod i leilighetene vil det bli en egen sportsbod i kjelleren hvor det er plass til alt man trenger av sportsutstyr for å nyte det fantastiske friluftslivet i området, avslutter Minna.
    JM Norge har et eget visningssenter ved Solheim Terrasse. Du kan også gå inn på hjemmesiden jm.no/solheimterrasse hvor du finner en oppdatert oversikt over ledige leiligheter!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: JM Norge & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook