Hjem >  Sol, sol og atter sol på Romerike

Sol, sol og atter sol på Romerike

Brun og blid er alene om å gi innbyggerne på Romerike solgaranti i sommer.

Brun og blid er Norges suverent største solsenterkjede med mer enn 130 solsentre i Norge. De hilser sommersesongen velkommen. Sommeren er høysesong for landets største solkjede.
– Alle ønsker vi en solrik sommer, men de fleste har fått erfare hvordan været ikke alltid spiller på lag, spesielt når man virkelig trenger finværet om sommeren, sier markedssjef Susanne Mathiesen Monsen i Brun og blid.
For landets største solkjede er sommer høysesong.
– Sommeren er den perioden vi har flest besøk. Dette skyldes at alle ønsker seg brunfarge om sommeren. De som allerede er brune bruker solariumene for å vedlikeholde fargen. Mange som reiser til Syden besøker oss i forkant for å få et bedre grunnlag for sterkere sol, og så har man de som faktisk velger å bruke solarium fremfor å ligge ute og sole seg. I tillegg har man alle de som skal holde sam-
funnet i gang som ikke har anledning til å slikke sol på stranden, sier markedssjefen.

I Romerike-området har Brun og blid solsentre på Jessheim, Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog. Samlet er det cirka 60 solarium fordelt på disse sentrene. Mathiesen Monsen oppfordrer folk til å få sol på kroppen.
– Fordi sol er sunt. Sol er den beste kilden for at man får i seg D-vitamin, sier hun.
Markedssjefen har en klar oppfatning om at norske kvinner og menn anvender solvett.
– Det er flere fordeler med solarium. Man blir ikke solbrent og sentrene holder åpent inntil 23 om kvelden. Da har den naturlige solen sluttet å virke for lenge siden om det er brunfarge man jakter på. Og man kan få brunfarge selv om regnet høljer ned, smiler Mathiesen Monsen.

Følg IN magasinet på Facebook