Hjem » Helse & velvære »  Snart jul & festsesong!

Snart jul & festsesong!

Du har kanskje antrekket på plass, men har du en plan for håret til den store førjulsfesten?

Vi vil jo gjerne at frisyren skal holde hele kvelden, men ofte når vi prøver å ordne håret selv, så opplever vi at den ikke gjør det. Det du skal huske er at du bruker riktige produkter og verktøy når du skal få frisyren til å holde.
• Tips; Et godt glattejern er det perfekte verktøyet!
Her kan du velge om du vil ha store Holly-wood krøller, kul retrokrøll eller bølger. Avhengig av hvilke teknikker du bruker kan du velge hvilket resultat du ønsker. Ta en prat med frisøren din, vi viser deg gjerne.
Vil du ha en oppsatt frisyre er det kjempefint å sy håret med spesialtråd som vi bruker. Denne får du også kjøpt i de fleste av våre salonger. Og – det er enklere enn du tror! Bruker du sytråd får du en naturlig, tilfeldig oppsetning, og du kan også kanskje kombinere med fletter. Det ser vi mye av i trend-bildet for tiden.

FLETTER

Fletter er kjempekult, og gir massevis av muligheter. Stramme fletter som er laget som en krans rundt hodet, eller store fletter av hestehale som blir dradd ut, - disse kan du bruke som «bare» fletter, eller du setter dem setter den opp i en oppsetning. Spør frisøren din om ulike teknikker du kan bruke. Her fins det mangfoldige varianter! Og det er kjempefint til både hverdag og fest.

KRAFTIG SIDESKILL

Husker du 90 talls looken? Den er på full fart tilbake. Vi ser at den kraftige sideskillen blir mer synlig. Du kan få flere forskjellige stiler bare ved å variere litt på hvor du legger skillen din. Enkelt, og kjempefint!
• Tips; Det som kan være lurt er å finne et utgangspunkt på øyebrynet eller langs tinningen. Sikt mot midten, da får du en fin balanse, og du vil også få fylden på begge sider.
Resten av håret skal se helt naturlig ut, med litt bølger og fall.

HÅRFARGEN TIL VINTEREN

I den siste tiden er det naturlige hårfarger som er viktigst i trendbildet. En stund nå har det vært mye balayage, og det vil det fortsatt være. Nå som vinteren nærmer og det blir mørkere ute speiler vi oss med de ulike årstidene. Sakte men sikkert blir fargetrenden jevnere – det går mot de varme tonene som sjokolade og karamell. Men viktigst – velg fargetoner som passer til hudtonen din!
Spør din frisør om dette og få skreddersydd din farge.
• Tips; Korriger gjerne bryn-fargen i forhold til hårfargen din. Det gir en kjempefin helhet. Vi farger og former bryn i alle våre salonger.

MAKE-UP

Vi har mange flinke frisører som har god kunnskap innenfor make-up. Riktig make-up er prikken over i-en både til hverdags og fest. Vi fører mineralogi i flere avdelinger – dette er helt naturlig make-up som passer de fleste, og dessuten er den perfekt for de som er allergisk eller er veldig sensitive for ulike produkter.

God førjulstid, og velkommen til oss!
Ramsvik og Ramm frisører.

Følg IN magasinet på Facebook