Hjem » Trondheim » Klær & mote »  Smykker i tiden

Smykker i tiden

Tidsriktige og elegante smykker, diamanter, sølv og gull. Klassiske og sportslige armbåndsur fra de heteste merkene i motebildet, alt til en fornuftig pris. Hos Aseco finner du et bredt utvalg av smykker og klokker i utmerket kvalitet til både hverdags og fest.

Gullsmedforretningen Aseco er kjent for sitt enorme utvalg av motesmykker, og kjedens mål er å levere gullsmedvarer til minst den samme kvaliteten som konkurrentene, til en god pris:
– Vår suksess gjennom over 50 år viser at vi har lykkes, sier eier av Aseco-butikkene, Frode Stokkeholm.
Aseco ble etablert helt tilbake i 1965 og er fortsatt drevet av samme familie. Siden starten har kjeden importert de aller fleste varene direkte fra de største produsentene og man unngår dermed et fordyrende mellomledd: 
– Dette nyter kundene godt av i form av utmerkede produkter til lavere priser, sier Stokkeholm.

Hel vegg med sølvsmykker

En av Asecos største suksesser de senere årene er diamanter. Smykker og ringer i gull med diamanter direkte fra produsent.
– I Butikken har vi en hel vegg med sølvsmykker. Her kan kunden selv finne det de ønsker og samtidig være trygg på at kvalitet og pris er i henhold til Asecos krav, sier Stokkeholm
Aseco leverer også forlovelses- og gifteringer fra Deg&Meg, som har over 1.600 kombinasjoner i sortimentet, til svært hyggelige priser.

Tidsriktige klokker

Aseco har et stort utvalg av armbåndsur, i ulike stiler og uttrykk fra kjente kvalitetsprodusenter. For tiden er de digitale sportsklokkene fra det italienske stilikonet Fila, de klassiske og rimelige klokkene fra Ius, og ikke minst den lekre retrokolleksjonen fra sporty Slazenger, svært populære. Lekre design til priser de aller fleste har råd til. Aseco fører også smykkene fra verdenskjente Guess, og høstens kolleksjon er akkurat ankommet butikkene. Ekstra mye fint vil også bli å finne i en den spennende vinterkolleksjonen.
– Helt ferske er blant annet motesmykkene fra JWLS, forteller Stokkeholm.

Til hverdags og fest

Hos Aseco får du de aller siste motesmykkene til priser som passer for alle. En svært bred kolleksjon, og nyheter ankommer flere ganger i året. 
– Her finner man alltid noe lekkert til hverdags og fest, sier Stokkeholm
Aseco har egen gullsmedmester med lang erfaring, og utfører alt av gullsmedarbeid, gravering og ur-reparasjoner – fagmessig og trygt.
– Høsten er tid for å smykke seg med både klokker og motesmykker – alt det siste finner man altså hos Aseco, og alltid til best mulig pris, sier Stokkeholm.

Følg IN magasinet på Facebook