Hjem » Interiør & design »  Slettvoll satser i Lillestrøm

Slettvoll satser i Lillestrøm

– Vi har god bredde i vårt sortiment og møbler som passer inn i små leiligheter, store hus eller fritidsboliger. Det er også hyggelig at både nyetablerte og erfarne boligkjøpere finner noe de liker i vår butikk, sier butikksjef Ann Rosalind Fredriksen med et smil. 

Slettvoll har holdt til i Lillestrøm i snart 10 år og har hatt god vekst og mange trofaste kunder i mange år. I mars flyttet de inn i nye lokaler i Storgata 6 og er du på jakt etter ny inspirasjon eller hjelp til å innrede den nye boligen, da bør du ta turen innom den lekre butikken. 
– Nå ser vi at også neste generasjon som har vokst opp med møbler fra Slettvoll, ønsker å innrede sine hjem med våre tidløse møbler, sier hun. 
– Slettvoll AS har dessuten sterk tro på utviklingen på Romerike og derfor satser vi ytterligere med en ny flott butikk sentralt i Lillestrøm, sier Fredriksen.

TID FOR UTELIV

Slettvoll har en egen kolleksjon med flotte utemøbler. Mange av designelementene vi gjerne forbinder med Slettvoll finner man også igjen i utemøblene, slik at man kan få en rød tråd gjennom hele hjemmet ditt, inkluderer uterommet.
Årets kolleksjon er inspirert av naturen i både farger og stil, og spiller på omgivelsene de skal virke i. Slettvolls utemøbler er tilpasset det skandinaviske klima. Møblene tåler både sol, vær og vind i tillegg til at designet skal kunne brukes alene eller kombineres. Dette gir mulighet til å møblere uterommet akkurat slik du ønsker, enten det gjelder på terrassen eller i hagen, og den hyggelige og avslappende atmosfæren vil garantert bli ivaretatt av de tidløse møblene.

STILSIKRE MØBLER

Det er ikke alltid like enkelt selv å se hva som passer sammen eller hva som vil sette prikken over i-en i et hjem. 
– Vi får stadig spørsmål om å bistå med innredningshjelp til både inne- og uterommet. Noen ønsker hjemmebesøk eller kun hjelp med å tegne forskjellige møbleringsløsninger, sier Fredriksen. 
– Sammen med kunden jobber vi oss frem til en enkel og stilren løsning med solide møbler som fundament. Deretter tillegger vi miljøet de riktige interiørvarene slik at kunden får sitt ønskede uttrykk og atmosfære.
Butikken kan også friste med en rekke unike interiørvarer som gjør det alltid spennende å ta en tur innom.
– Slettvolls møbler fås i flere størrelser og modeller og ganske sikkert kan vi jobbe oss sammen til den riktige innredningsløsningen for den enkeltes ønske. Vi lar oss påvirke av omgivelsene våre og derfor er det av stor verdi å kose seg hjemme hos seg selv. Vi hjelper gjerne til med å skape et godt innredet hjem, avslutter Ann og ønsker hjertelig velkommen til Slettvolls nye butikk i Lillestrøm!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Slettvoll

Følg IN magasinet på Facebook