Hjem » Interiør & design »  Slettvoll – ny butikk & ny kolleksjon

Slettvoll – ny butikk & ny kolleksjon

Onsdag 3.september lanserte Slettvoll høstens nyheter i utvidet butikk på Karenslyst Allé, og ønsker nye og gamle gjester velkommen.

Vi ble servert bobler i glassene, god mat og makroner fra Sebastian Bruno. Ålesund-gutten Nils Noa var DJ for kvelden, og satte stemningen i rommet. Det var ingen tvil om at alle storkoste seg. Kvelden ble åpnet ved at daglig leder og butikksjef hos Slettvoll Skøyen, Lise Andersen ønsket oss velkommen. Mens kjedesjef Bjørn Helge Vik fortalte oss litt om historien til Slettvoll.
– Vi er opptatte av å skape en butikk som er interessant for deg. En Slettvoll-butikk skal ha kriker og kroker og nye opplevelser hvor enn du snur deg, sier Bjørn Helge Vik.
Butikken har mange avdelinger og lekre detaljer, og den blir bare mer og mer spennende jo lengre innover du går i lokalene. Den helt nye høstkolleksjonen slippes i 19 butikker i både Norge og Sverige.

Spennende butikk

Det første du møter når du kommer inn i butikken, er et luksusrom som vi drømmer oss bort i. Dype blåfarger i forskjellige nyanser og eksklusive materialer, gir et spennende uttrykk. I midten av butikken finner vi den klassiske delen som er tidløs, og kan kombineres med ulike stiler. Lengre inn i lokalene har de en egen hytteavdeling med varme fargetoner, lune materialer, treverk og på veggen henger det et stort reinsdyrhode som er prikken over i`en. De har også en egen avdeling som de kaller «Black and White» som har et stilrent og mer maskulint preg. Jeg får følelsen av at jeg tar inn i leiligheten til James Bond. Innerst i butikken har de en soveromsavdeling, og her et det mulig og prøve ulike madrasser.
De har også åpnet en helt ny prosjektavdeling med interiørarkitekt Gry Thalberg, noe som gjør at de nå når ut til både privatpersoner og bedrifter. Avdelingen vil innrede alt fra private hjem til kontor, hotell og offentlig rom.

Over 60 års erfaring

Bedriften ble etablert i 1951 av Hans Slettvold. Det er et langt sprang fra starten da varer ble fraktet på sykkel, til dagens internasjonale møbel- og interiørkonsept. I dag er andre og tredje generasjon med i driften av Slettvoll, og de er stolte av at familien fortsatt er med og føre arven videre. De som jobber hos Slettvoll i dag, er opptatte av at de har med seg over 60 år erfaring. Alle sittemølene produseres i deres moderne håndverksfabrikk på Sunnmøre.
– Jeg som er i 40 årene og min mor, kan ha akkurat de samme mølene selv om utrykket er ulikt, og dette kan vi tilpasse ved å ha vår egen fabrikk, forteller kjedesjef Bjørn Helge Vik.
Solid håndverk, samt et tidløst og klassisk design, gjør at du kan ha glede av Slettvolls møbler i mange år. Ta turen innom for inspirasjons du også.

Tekst & foto: Karoline Gjermundsen

Følg IN magasinet på Facebook