Hjem >  Slettvoll – kvalitet, komfort og finesse

Slettvoll – kvalitet, komfort og finesse

Norsk møbeldesign er i vinden som aldri før. Unge formskapere høster internasjonal anerkjennelse, og stadig flere får arbeidene sine satt i produksjon.

Soverommet er det stedet hvor vi tilbringer mest tid. Der finner vi ro, hviler ut og henter ny energi. Hvorfor ikke innrede det så komfortabelt som mulig? Slettvoll har alt en trenger: madrasser, gavler, sengetøy, nattbord og tepper.

Faktum er likevel at den beste møbelprodusenten av dem alle har aner helt tilbake til begynnelsen av 50-tallet. Det handler selvsagt om Slettvoll
    Mer enn noen andre har denne lille familiebedriften fra Sunnmøre klart å skape seg et navn – også utenfor Norges grenser. Hvert møbel er unikt og lages spesielt for den enkelte kunde. Kvaliteten er upåklagelig! Stilen beskrives gjerne som en blanding av skandinavisk eleganse og italiensk finesse.

Tidløs kvalitet

Stadig flere sverger til Slettvoll når det skal investeres i nye møbler. Det er ikke uten grunn. Slettvoll har en tidløs design og er skapt for å vare. Detaljer og råvarer velges med omhu. Uttrykket endres etter hvilken tekstil man velger. Slettvoll har en stor tekstilkolleksjon og valgmulighetene er mange. Alle kan finne noe som passer til sitt hjem og sin personlige stil.
    Dagens næringsliv omtalte nylig Slettvoll som en av de møbelprodusentene som klarer seg best i møte med økende utenlandsk konkurranse. «Klare seg» er riktignok ikke et helt dekkende begrep. For Slettvoll er et firma i fremgang.Dette bekrefter Petter Nordbø hos Slettvoll i Stavanger, som kan skilte med både økende omsetning og et faglig dyktig team. Noe av hemmeligheten synes å ligge i at Slettvoll er en bedrift i stadig utvikling. 
– De holder fast på tradisjonene og tar ingen snarveier når det kommer til kvalitet og godt håndverk. Samtidig er de opptatt av å utvikle seg. Det jobbes kontinuerlig med nye kolleksjoner – og de blir bare bedre og bedre, forteller Nordbø.

Vakker høst

En titt på høstens nyheter bekrefter raskt det Nordbø sier. Undertegnede får et akutt behov for å oppgradere det meste. Og knapt noen annen årstid er bedre å gjøre det på. Det er nå vi trives best inne. I omgivelser signert Slettvoll kan man virkelig nyte dagene; synke ned i en deilig sofa, leve livet sammen med venner og familie. Eller finne roen alene. 
    Selskapssesongen står snart for døren, og sofaen Taylor er som skapt for lange kvelder ved spisebordet. Gjerne i en av sesongens nye farger; som dyp brun eller rustrød. 
    Pallen Ross har flere bruksmuligheter; både som ekstra sitteplass og til å slenge bena på etter en lang dag. 
    De av oss som bor i mindre leiligheter kan dessuten glede seg over at flere av høstens nye kolleksjoner tilbys i flere størrelser. Man kan innrede for mange, men også skape sin egen private oase. Modellen Hamilton, en fantastisk modulsofa, er ypperlig i så måte.

Unike lamper

Intet hjem er komplett uten riktig belysning. Derfor har Slettvoll introdusert en serie eksklusive lamper, laget i små spesialiserte fabrikker i England. Der blir de spunnet, banket og loddet for hånd. Det finnes flere modeller; i glass, kobber og messing. Lyset de utstråler er ikke bare funksjonelt, men også varmt og vakkert. 
    «Varm og vakker» beskriver like gjerne Slettvolls nye soveromskolleksjon. 
Soverommet er det stedet hvor vi tilbringer mest tid. Der finner vi ro, hviler ut og henter ny energi. Hvorfor ikke innrede det så komfortabelt som mulig? Slettvoll har alt en trenger: madrasser, gavler, sengetøy, nattbord og tepper. 
    Slettvoll representerer på mange måter en hel livsstil. Om en ny sofa ikke helt passer lommeboken nå før jul er det fullt mulig å sette et Slettvoll-preg på hjemmet sitt likevel. Det kan være noe så enkelt som et mykt pledd, et lys, et teppe eller en pute. Perfekt som gaver er det også! Jeg vet hva som står på min ønskeliste denne julen.

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Slettvoll

Følg IN magasinet på Facebook