Hjem » Oslo »  Skreddersyr behandling for huden din

Skreddersyr behandling for huden din

En sunn og frisk hud gjør underverker for selvtilliten, og årstiden vi nå går inn i er høysesong for hudfornyelse. Kosmetisk sykepleier Maria Kjøndahl ved Teres Nobel tilbyr en rekke behandlinger som skreddersys for å gi deg optimale behandlingsresultater.

Kosmetisk sykepleier Maria Kjøndahl.

Teres Nobel holder til i Enebakkveien på Ryen og er kanskje mest kjent som en spesialistklinikk innen plastisk kirurgi. Men klinikken tilbyr sine pasienter et helhetlig tilbud, deriblant et bredt spekter av kosmetiske hudbehandlinger. Kosmetisk sykepleier Maria Kjøndahl har lang erfaring innen faget og finner den behandlingen som passer perfekt til nettopp din hud, enten du har et spesifikt hudproblem eller bare ønsker en generell hudforbedring.
    Blant behandlingene klinikken tilbyr finner vi den medisinske hudpleieserien ZO Medical, utviklet av den anerkjente legen Dr. Zein Obagi. 
– Dette er terapeutiske produkter for skadet hud. Produktene inneholder svært aktive ingredienser og selges kun av autorisert helsepersonell. Serien består en rekke ulike produkter, noe som gjør at man kan skreddersy et behandlingsprogram som passer til den enkelte pasient, enten det gjelder akne, arr, fine linjer, solskader eller slapp og gusten hud. Konsultasjon og oppfølging med jevnlige kontroller er inkludert hos oss når man starter opp på et hudprogram. I tillegg har vi mildere produkter fra ZO Skin Health som er perfekte for de med mindre hudproblemer som ønsker vedlikehold og daglig pleie. Det kan også være gunstig å supplere et kremprogram med injeksjonsbehandlinger eller kjemiske peelinger, forteller Maria, som er opptatt av et helhetlig resultat. 
– I tillegg er vi heldige som har et tett samarbeid med kirurgene på klinikken, noe som gir oss mulighet til å tilby pasientene et bredt utvalg av behandlingsmuligheter og tett oppfølging etter ulike inngrep.

Daglig pleie av huden

Det er viktig å ta vare på huden sin i det daglige. 
– I det lange løp er det den daglige pleien som gir resultatene og det er aldri for sent å begynne å ta vare på huden sin, selv om det er lettere å forebygge enn å behandle. Vinteren er dessuten den perfekte årstiden for hudfornyelse, da mange av våre behandlinger gjør at man blir ekstra sensitiv for sol. Nå er det også høysesong for laserbehandling av pigmentflekker, rødhet, sprengte blodkar og permanent hårreduksjon.
    Noen av de mest populære behandlingene hos Teres Nobel er injeksjonsbehandlinger med botulinumtoksin og fillere som Restylane og Juvederm. Mange kjenner nok dette kun som antirynke-behandlinger, men fillere gir også gode resultater mot blant annet slapp og uelastisk hud, volumtap i ansiktet og aknearr. Injeksjonsbehandlinger gir raske resultater som varer lenge, og behandlingen er forbundet med lite smerte. Det er ikke mye som skal til for å se friskere og mer opplagt ut. Maria er opptatt av at behandlingsresultatet skal bli så naturlig som mulig, hensikten er å fremheve pasientens beste trekk, ikke å endre på utseendet. Botulinumtoksin er også effektiv mot overdreven svetting (hyperhidrose), tanngnissing og kan brukes til å redusere spenningshodepine.
    Teres Nobel har en kundeklubb som er felles for alle deres klinikker i landet, og ved å melde seg inn får man tilsendt en månedlig SMS med tilbud og nyheter, slik at man kan holde seg oppdatert. 
– Vi har i tillegg gratis konsultasjon og nevner du at du har sett oss i IN Magasinet får du en liten overraskelse når du utfører behandling hos oss, avslutter Maria med et smil. 

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook