Hjem >  Skreddersydd kvalitetskjøkken

Skreddersydd kvalitetskjøkken

Ønsker du deg et norsk kvalitetskjøkken? Studio Sigdal Jessheim skreddersyr kjøkkenløsninger, enten du vil ha det minimalistisk og moderne eller landlig og klassisk.

De fleste av oss har noen tanker om hva slags kjøkken vi ønsker oss. Likevel kan det være vanskelig å bestemme seg. Hos Sigdal Jessheim får du kyndig hjelp av fire erfarne kjøkkenkonsulenter til å finne den rette løsningen for nettopp deg. 
Studioet på Jessheim har de siste årene vokst kraftig og har senest sist høst måttet ansette en ny selger for å klare å håndtere den store etterspørselen på kjøkken. For nordmenn er over gjennomsnittet opptatt av kjøkken. Og mange av dem vet godt hva de vil ha.
– Noen har med seg mål, enkelte har med en ferdig løsning som de allerede har tegnet opp. Andre igjen er helt blanke, sier butikksjef Hege Straumbotn. 
Ut fra kundens ønsker og behov utarbeider Sigdal en kjøkkenløsning som vurderes i samråd med kunden på butikkens storskjerm.
– Her får kunden se hvordan kjøkkenet kan bli. Av og til faller forslagene rett i smak, andre ganger ønsker de endringer. Det er veldig fint å sitte sammen og tegne da det ofte er den beste måten å komme fram til drømmekjøkkenet på, sier Straumbotn.
Kundebehandling og service er nøkkelord hos Sigdal. Pris er selvsagt også viktig. Sigdal er verken billigst eller dyrest på markedet. 
– Vi skal være konkurransedyktige på pris med de som ligger i det samme sjiktet som oss, sier Straumbotn.

Moderne eller klassisk

Hos Sigdal kan du velge mellom mange ulike kjøkkenløsninger, enten du liker det minimalistiske og moderne, eller en mer tradisjonell og landlig stil.
– Mange er opptatt av det moderne, rette linjer og jordfarger. Utstillingen her gjenspeiler mye av det du ser i interiørblader, når det gjelder fargesammensetninger og materialvalg. Vi skal gjenspeile trendene. Moderne kjøkken er populært, men vel så mange er interessert i en mer klassisk stil, og det gjelder både ung og gammel, ifølge Straumbotn.

66 fargevalg

Når det gjelder farger går det gjerne i det klassiske hvite og grå, men farger er på vei inn i trendbildet.
– Det går mye i lyst og hvitt, grått er populært og beige, av og til litt sort, men ikke så mye. Det spørs om ikke også blått kommer fremover. 
Sigdal profilerer seg ifølge Straumbotn som den leverandøren som har fles alternativer innen fargevalg.
– Tidligere hadde vi bare en brøkdel. Nå har vi fått inn 66 farger, og vi har prøveplater på alt i butikken, sier Straumbotn.
Sigdal har også en del andre nyheter, blant annet ønsker de å fremstå som en leverandør som også kan levere små kjøkken. 
– Vi har smartbord. En lukket modul som henger på veggen og kan åpnes slik at det kommer ut et kjøkkenbord og hyller for lagring av kjøkkenutstyr mm. Denne modulen tar veldig liten plass og er perfekt for små kjøkken.
Sigdal har også en uttrekkbar benk med skuffer i som du har tilgang til på hver side av og gir ekstra benkeplass. Når den ikke er i bruk skyves den inn i benken og du får mere romfølelse sier Straumbotn.

Integrerte løsninger

Når det gjelder materialer liker nordmenn fortsatt å bringe naturen inn på kjøkkenet.
– Det er mye steinplater og malte heltrekjøkken. Det skal gjerne være farge på treet.
Populært for tiden er hvitevarer i høyskap, gjerne hele høyskapsvegger. 
– Det er veldig inn med en høyskapsrekke bestående av f.eks. kjøl/frys, stekeovn, micro, dampovn og kanskje en kaffemaskin, men vanlige oppbevaringsskap er også aktuelt. Varmeskuffer kan settes under de lave hvitevarene som micro, damp og kaffemaskiner for å få alt i samme høyde som stekeovnen. Dette gir en flott effekt, sier Straumbotn.
Du har i det hele tatt mange alternativer å velge mellom hos Sigdal, og du skal være trygg på at du får kyndig hjelp til å finne ditt optimale kjøkken.
– Her gjør vi alt fra a til å, og vi er ikke fornøyde før alt er på plass og kunden er fornøyd. Det er bare å komme innom, vi står klare for å hjelpe deg med drømmekjøkkenet.

Tekst & foto: Ketil Blom

Følg IN magasinet på Facebook