Hjem » Hjem & fritid »  Skreddersy din drømmebil fra Audi

Skreddersy din drømmebil fra Audi

Møller Bil Oslo Vest er Norges største forhandler av Audi. Som de eneste i landet kan de tilby Customer Private Lounge hvor du ved hjelp av det siste innen teknologi kan skreddersy din nye Audi den til den minste detalj. De er også den eneste forhandleren i Norge med Audi Sportscorner hvor du blant annet kan oppleve Audi R8!

Etter å ha holdt til på Skøyen i en årrekke flyttet Møller Bil Oslo Vest for to år siden inn i et splitter nytt bilanlegg på Lilleaker. Det nye anlegget er på hele 10 000 kvm med det aller siste innen teknologi og her kan du oppleve alle modellene Audi tilbyr. I tillegg finner du alle fasilitetene du trenger for et godt og enkelt bilhold samlet under et tak. Og beliggende bare et steinkast unna CC Vest gjør anlegget lett tilgjengelig med både bil og offentlig kommunikasjon.
Som den største Audi forhandleren i Norge kan Møller Bil Oslo Vest friste med flere fasiliteter ingen andre i landet kan tilby, som Customer Private Lounge CPL og Audi Sport Corner ASC. Customer Private Lounge gir deg muligheten til å bygge din egen bil på iPad og skreddersy den ned til minste detalj. Her kan du velge alt fra farge på bilen til dekor, farger på interiøret og felgtyper. 
– Her får man sitte i fred og ro og se bilen på storskjerm mens man gjør endringene på iPaden for å visualisere drømmebilen. Mange kunder synes også det er gøy å forberede seg hjemme på audi.no og konfigurere bilen med ulikt utstyr og farger. Når man er fornøyd med resultatet genereres det en kode som man kan ta med til oss. Da kommer den konfigurasjonen opp på storskjermen og vi kan sammen finjustere bilen, forteller Kjetil Bach, selger Audi Sport.
På storskjermen er det mulig å zoome inn og ut, lukke opp dørene og ikke minst skifte kameravinkler. Her får du med andre ord virkelig sett hvordan drømmebilen ser ut. Det hele ser dessuten svært profesjonelt og imponerende ut. 
– Når kunden er fornøyd med resultatet får vi se bilen ta seg en kjøretur på skjermen. Når den starter har den akkurat den motorlyden som den aktuelle modellen har. Vi får mange tilbakemeldinger fra kunder som setter pris på å kunne sitte helt alene uten forstyrrelser og skreddersy bilen sin. Og det fungerer like fint på vår minste modell, Audi A1, som på sportsbilen Audi R8 V10 plus med en startpris på 2,5 millioner.

Det stilles strenge krav for å få bli Audi Sport forhandler og Møller Bil Oslo Vest er den eneste forhandler for salg av nye Audi R8 i Norge med Audi Sport Corner og egen lounge.

Audi Sport Corner

Møller Bil Oslo Vest er også den eneste forhandleren i Norge med egen Audi Sport Corner ASC. Fabrikken stiller svært strenge krav i forbindelse med sportssatsingen sin og her til lands er det kun Kjetil og Erik hos Møller Bil Oslo Vest som har lov til selge nye Audi R8. De har vært på kurs i Tyskland og er sertifiserte. Du finner sportssatsingen i et eget hjørne av lokalene, med en egen lounge, skinn- og lakkprøver, utstilling med kjøredresser og ikke minst en utstilt Audi R8 V10 plus Coupé. 
– Audi er langt fremme når det gjelder bilsport og har fostret mange verdensmestere innen de ulike bilsportgrenene. Fabrikken er dessuten aktive når det gjelder å fremme Audi Sport. Man må ha en egen kontrakt som viser at man er sertifisert Audi Sport forhandler. Blant annet må man ha spesifikke biler man kan stille til rådighet om kundens Audi sportsbil er på service.
Sportslinjen til Audi heter RS, sånn at sportsutgaven til Audi A3 heter Audi RS3. 
– Sportsmodellene ser ganske anonyme ut, de største endringene ligger primært i hestekreftene. Men det er noen detaljer som gjør at den ser sporty ut som at skjermene er dratt litt ut for å gi bilen mer bredde. Og alle RS modellene har firehjulstrekk. Vi ser at denne kategorien tiltrekker seg en svært bilinteressert og kunnskapsrik kundegruppe. Vi ble Audi Sport forhandler i år og så langt har vi arrangert to happenings for kunder og potensielle kunder. En kjøredag på Rudskogen hvor vi hadde hele banen for oss selv hele dagen og prøvde ulike R8 og RS modeller. I tillegg hadde vi en tur til Riga hvor vi hadde 23 Audi R8 V10 plus til disposisjon på racingbane med instruktører fra Audi AG i Tyskland.

«Born on the track, built for the road»

For mange bilinteresserte er det vel verdt å ta turen innom Møller Bil Oslo Vest kun for å oppleve Audi R8 V10 plus Coupé. Den 5, 2 liters V10-motoren i Audi R8 V10 plus Coupé har 610 hk og imponerer med sine sportslige ytelser. Motoren trenger kun 3,2 sekunder på å akselerere fra 0-100 km/t og fantastiske 9,9 sekunder fra 0-200 km/t. Den har en topphastighet på hele 333 km/t. Eksteriøret er preget av karbondetaljer og den har en slående bakspoiler som man straks legger merke til. Dette er en bil som virkelig må oppleves!
En annen modell som uten tvil trekker mye kunder til bilanlegget på Lilleaker er Audi Q7 e-tron quattro, Audis største plug-in hybrid. Selv om den akselerer fra 0 til 100 km/t på bare 6,2 sekunder har den likevel et forbruk på under 0,2 liter diesel per mil. Dette er verdens første TDI ladbare hybridbil med quattro, i tillegg er det den første plug-in hybriden med dieselmotor fra Audi. Bilen er dessuten sportslig og komfortabel. 
– Vi fikk de første bilene levert i sommer og den har blitt svært godt mottatt både fra presse og ikke minst fra de heldige kundene som allerede har hentet sin nye Audi Q7 e-tron quattro, avslutter Kjetil og ønsker alle velkommen til Møller Bil Oslo Vest for en hyggelig bilprat!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook