Hjem » Trondheim »  SKODA for aktive mennesker

SKODA for aktive mennesker

SKODA er en testvinner og har bil for de fleste konsepter, det være seg jobb, familie, by eller hyttetur. I flere år har SKODA`s Yeti og Superb blitt kåret til årets trekkvogn i UK.

Superb er SKODA`s nye flaggskip som lanseres i høst. Med sin romslighet vil den slå ned i markedet for familier og aktive mennesker. Modellenes tvers gjennom høye kvalitet og driftssikkerhet gjør at den også er noe for Taxinæringen. Superb kommer også som stasjonsvogn med en bagasjekapasitet på hele 633 liter. Bilen har finesser som elektrisk bakluke som åpnes og lukkes automatisk og KESSY et system som gjør at du åpner, lukker og starter uten nøkkel.
Listen over standardutstyr er lang og imponerende og innbefatter blant annet LED kjørelys, tretthetsvarsler, hele ni kollisjonsputer, DAB, navigasjon, Handsfree bluetooth, multifunksjonsratt og bakkestartassistent, parkeringssensorer bak og cruisekontroll. I tillegg til denne listen med tiltalende innhold kommer prisbelønte kjøreegenskaper og fem års forsikring. Superb kommer også med 4x4.

SKODA Octavia

SKODA Octavia ble Norges mest solgte stasjonsvogn i 2014 og er en skikkelig familiebil med lassevis av plass og ypperlige kjøreegenskaper samt en høy driftssikkerhet. Modellen kommer også som sedan, med to eller firehjulsdrift og mulighet for diesel eller bensinmotor.
Octavia kommer med en vinterpakke til 5.900,- med setevarme bak, parkeringsvarmer og delingsnett. Du får også Travellerpakke til 11.300,-med bla Colombus navigasjon og ryggekamera. Navipakke Amu til 3.500,- er et tredje tilbud hvor det går i Amundsen navigasjon, nettpakke og ryggekamera. Octavia får du fra 261.500,- Ikke mye for en bil som også har blitt kåret til nest best i internasjonale miljøtester. 
Octavia Scout er en røff familiebil til bybruk og til humpete landevei, for her er det god plass til bagasje og unger i en bil med beskyttende hard plast på karosseriet og 171 mm klaring til bakken. Som ekstrautstyr kommer komfortable seter og sporty pedaler i tøft rustfritt stål. I dette metallet kommer også en stilig innvendig logo. Scout! En skikkelig speider dette med sin anvendbarhet og firehjulsdrift. Den er best i sin klasse for lasteplass, med nedlagte seter rommer den 1.740 liter! Med nedlagt sete foran er det plass til 2.92 meters bagasje. Bakluken er elektrisk, den åpner og lukker seg selv. Scout har fått toppkarakter på sikkerhetstester med sine ni kollisjonsputer og meget gode kjøreegenskaper. Octavia Scout får du fra kr 382.300,-.

Kundeforhold

Bjørn- Brun Hansen ved Møllers SKODA avdeling forteller litt om butikkens forhold til kunden 
– SKODA ønsker å ta vare på kundens myke verdier, det handler om følelser, drømmer, behov og preferanser når det kommer til bilkjøp. Prosessen starter gjerne før du som kunde kommer inn døra på butikken. Du gjør deg gjerne opp noen formeninger og grov skisse for type bil du ønsker, som bensin eller diesel, SUV eller mindre bil, automat eller manuell. Disse tingene er viktig i kjøpsprosessen. Neste punkt er å få kunden ut på prøvekjøring så fort som mulig, uttestingen gir en klar pekepinn for om bilen svarer til dine forventninger eller du blir positivt overrasket. Det å ta vare på kundene, ta vare på klimaet og det å tilby mye bil for pengene er på en måte SKODA`s filosofi.
    Når det kommer til SKODA`s renomme og teknologi har merket slitt med å være en lillebror til Audi og VW, men har i de siste årene tatt skrittet opp og leverer nå varene til en hele tiden eskalerende kjøpergruppe. Bilene er produsert i tre fabrikker i Tsjekkia og kommer i hvitt, sølv, blått, rødt, sort og brun. Med sitt brede nedslagsfelt og rimelige priser er dette virkelig bilene for folk flest, ung, gammel, familier, byboer eller bonde 
SKODA finner du på Tungasletta, nært de andre merkene Audi og VW i Møller Bil.

Tekst: Aron Nørstebø | Foto: SKODA & Aron Nørstebø

Følg IN magasinet på Facebook