Hjem » Sandnes » Klær & mote »  Skattekisten i Sandnes

Skattekisten i Sandnes

Hos Swedish Grace finner du alt fra duften av New York til uttrykksfull dekor og unike klær. Livsstilsbutikken gir deg muligheten til å skape din egen stil – fra topp til tå og hjemme.

Høsten er innredningssesong og hjemmet er vår private oase borte fra hverdagens stress. Swedish Grace har høstens interiør som gir en jordnær, industriell og uttrykksfull stil, og skiller seg definitivt ut blant byens utvalg. Høsten er også tid for fornyelse av garderoben. Swedish Grace i Sandnes er en livsstilsbutikk hvor du finner du både klær, møbler og dekor. Så enten du vil fornye deg selv eller huset ditt til høsten, så finner du utvilsomt noen skatter hos Swedish Grace.

Populære Please Jeans

De fantastiske jeansene fra italienske Please er virkelig etterspurt hos Swedish Grace. Allikevel bevarer utvalget sin eksklusivitet. Det finnes nemlig ikke mange andre steder i Rogaland, og det kommer stadig inn nye modeller. Leter du etter en bukse som passer både hverdags og fest? En bukse som kan gi deg flere stiler? Her kan du mixe og matche med tilbehør og topper. Stilen er røff og leken med et preg av glamour, og passer til absolutt alle størrelser og fasonger. Den perfekte jeansen kan en våge å påstå. Følg med på Swedish Grace Sandnes sin Facebook-side for bilder og nyheter. 
– Jeg har i mange ulike farger. Alle elsker dem!, forteller Sari.

Motemekka

De siste året har klesutvalget hos Swedish Grace blitt stadig mer populære og sortimentet har vokst betraktelig. Nordisk og Italiensk design som skiller seg ut fra andre butikker. Stilen er mye lik interiøret, Røft i en kombinasjon med det myke og jordnære. Her finner du merker som Plus Fine, Valerie, Blonde no 8, V-Collection og Please. I skomerker har hun By Koah og By Burin. Du finner også vesker fra Jani Carlo og skjerf fra Tif Tiffy. Her kan du snope deg sko, vesker, belter, ytterjakker, skjerf, skjørt og bluser. Og du kan være sikker på at du skiller deg ut, dette er ikke klær du finner mange andre steder. Hun har også smykker, ringer og annet tilbehør. Vi kan nevne de populære Hipanema armbåndene.

Duften av New York

Det er mer enn bare klær og møbler du finner i denne skattekisten. Håndlaget duftlys – med duften av New York, kaffe, solmoden fiken og regn(!). Dette frisker opp både badet, kjøkkenet og gir den herligeste velkomst til familie og besøkende. De er selvsagt også den perfekte gave. Ellers finner du velvære produkter, nydelige smykker, ringer, belter og vesker og gode gammeldagse karameller. Litt av hvert med andre ord.

Interiør og velvære

Øye mitt faller på en dragestatue inspirert av det kinesiske horoskop. Her finnes alle dyrene fra tegnene og de er perfekte gave som både har en betydning og et uttrykksfullt design. Sari elsker den jordnære stilen og mener det er viktig for et koselig hjem. Puter med trykk, bilder med feel-good sitater og rustikke stoler og flotte trebord er bare noe av utvalget. Selv i det mest minimalistiske hjem passer det med en gjenstand i naturlig materiale som varmer opp. Swedish Grace har tatt inn massevis av puter og saueskinn. Varmende og koselig for både huset og hytta. Sengetøy fra Beach House i Jersey bomull frisker opp soverommet og velvære kolleksjonen gir deg ditt personlige hjemme-spa. Det er umulig å liste opp alt du kan finne i butikken, så et besøk anbefales. Her møter du Sari som gir deg personlige interiør-tips for ditt hjem. Sari har over 20 år erfaring innen interiørbransjen og går etter følelsen når hun velger innholdet i butikken. Hun drev lenge butikk i Sverige, men da kjærligheten førte henne til Norge lå det i kortene med en ny butikk. Resultatet er livsstillsbutikken Swedish Grace i Langgata i Sandnes. En virkelig perle.

Tekst: Helene Stenhaug | Foto: Susan Jane McLinden