Hjem » Oslo »  Skattekammer på Vinderen

Skattekammer på Vinderen

Det føles nesten som å komme inn i et skattekammer når man kommer inn dørene hos Lille De på Vinderen. Den hyggelige butikken formelig bugner over av lekkert tilbehør som vil være prikken over i-en til ethvert antrekk. Enten du er på utkikk etter noe ekstra til juleantrekket eller gode julegaveideer er det absolutt verdt å ta turen innom!

For de fleste av hovedstadens moteinteresserte er nok De Ana allerede et kjent navn. Butikken har holdt til i Slemdalsveien på Vinderen i mange år og tilbyr et bredt utvalg klær og tilbehør fra anerkjente merker med fokus på kvalitet, passform og pris. 
    Innehaver Anne Bakken hadde et ønske om å kunne tilby noe mer, som førte til åpningen av Lille De for ett år siden. Lille De ligger bare noen meter unna De Ana og frister med både klær, sko, vesker og smykker.
– Selv om vi også har en del klær er hovedfokuset hos Lille De på sko, vesker og annet tilbehør, forteller Marie Louise Modvar. 
– Butikken hører jo til De Ana som har vært her i alle år, men dette konseptet appellerer nok til de litt yngre fra 30 år og oppover. Vi feiret ett år i oktober og føler at vi nå har formet butikken slik vi ønsker at den skal være. I løpet av dette året har vi skiftet ut en del merker og spisset utvalget, og det er mange kunder som kommer og spør om det er en ny butikk. Så det er tydelig at de også merker at butikken endrer seg. Vi ønsker ikke å være en konkurrent til de andre butikkene her, men heller at vi utfyller hverandre slik at vi sammen kan jobbe for nærmiljøet her på Vinderen. Og vi er så heldige at vi har veldig mange faste kunder, noe vi selvfølgelig setter stor pris på.

Lekre sko

Sko skal både være behagelig å gå med og se flotte ut. De riktige skoene kan virkelig løfte et antrekk. Lille De fører flere anerkjente merker innen sko, hvor både kvalitet, passform og design står i høysetet. Her finner du alltid det siste og nyeste, enten du er på utkikk etter høye støvletter, nye sneakers eller flotte pumps til juleantrekket. 
– Skoene fra Laura Bellariva er veldig populære. I tillegg har vi Apair, UGGs Australia, Stuart Weitzman, Stylesnob, Front Society, Twin Set og Converse. Skoene fra TOMS med motto «One-for-One» (det blir gitt et par sko til et fattig barn for hvert par som selges) er også etterspurte. De morsomme ballerinaskoene fra Butterfly Twists som man enkelt kan pakke sammen og ha i veske er perfekte venninnegaver.
    I tillegg til alt du trenger innen tilbehør så kan Lille De også friste med et utvalg klær fra merker som Dante6, JBrand, James Perse, My Sunday Morning, Tiger of Sweden, Minus, 5Units, Arnie Says. Akkurat nå formelig bugner butikken over av høst – og vintervarer. 
– Høsten og vinteren er jo alltid stor på strikk, og vi har mye lekkert innen strikk denne sesongen. I tillegg er det mye skinn i motebildet akkurat nå, både bukser, kjoler og skjørt. Og vi har masse skinn fra både Dante6, 5Units og Tiger of Sweden. I tillegg har vi jeans i forskjellige prisklasser fra 5Units, JBrand og Met.

Julegavetips

Med julen rett rundt hjørnet er det nok mange som har begynt å tenke på juleantrekket og ikke minst gavene. Hos Lille De finner du alt du trenger til juleantrekket. Her er det alt fra Deborah Lippmann neglelakker i alle farger, til glitrende pumps og stilige clutch-vesker. Og med vesker fra merker som Leowulf, Modalu og Gigi New York finner du nærmest garantert din drømmeveske her, enten det er til hverdags eller fest.
    Uansett om du er på utkikk etter et vakkert og trendy smykke til deg selv eller en julegave som garantert vil glede mottakeren så har Lille De et bredt utvalg fra blant andre Cooee Design, Hipanema, Maria Zabel, Lola›s Love og The Rubz. Til de som har «alt» er kanskje hansker som kan brukes på touchtelefon fra ECHO Design den perfekte julegaven?

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook