Hjem » Bergen »  Skapløsninger til alle rom

Skapløsninger til alle rom

Kvik har ett slagord som sier at alle har rett til ett kult kjøkken. Det danske designet til Kvik har en rekke flotte og funksjonelle detaljer som gjør at nettopp du kan få deg ett kult kjøkken i prisklassen som passer deg.

I over seks år har franchisetaker Jonny Høgøy og staben hans levert gode løsninger til kjøkken, bad og garderobe til kunder som er opptatt av kvalitet, stil, detaljer og pris. I dag har Kvik Bergen 930 kvm til disposisjon for sine utstillinger i Myrdalsvegen 22 på Nyborg. Bedriften er veletablert og Kvik konsernet utvikler nye butikker hvert år. I dag har Kvik mer en 120 butikker verden over, i hovedsak Europa og Asia. Kvik fører 22 forskjellige fronter og skapløsninger i ulike mål som passer til alle rom. Vaskerom, bad, kjøkken, garderobe, soverom ja, til og med i stuen kan du enkelt bruke skapløsningene til Kvik.

Stort – både i høyde, bredde og dybde

Mano Sera kjøkken i sort eller eikefarget er det nyeste designet til Kvik og er bestselgeren nå i høst. Med de stilrene håndtaksløse skapdørene rommer det masser av fleksibilitet, funksjonelle løsninger og flere innredningsmuligheter. Har du liten plass til kjøkken er det viktig og tenke stort og bygge høyt. Da får du utnytte rommet maksimalt og får mer skapplass på få kvadrat meter. Jonny Høgøy anbefaler Mano Høyglans til disse kundene. Høyglans gir en speileffekt som får rommet til å virke større. 
– Folk bruker mye åpneløsninger for å få bedre plass, gjerne med ett samtalekjøkken med en stor god øy, da er det spesielt godt med høye skap og skuffer med ekstra dybde, poengterer Jonny Høgøy hos Kvik Bergen. 
Kviks X-Large skap er 80 cm i høyde og 56 cm i dybde. Trenger du enda mer plass til kjøkkenutstyr og ønsker bedre oversikt og flere muligheter til å innrede skuffer og skap kan du benytte deg av XXL-Large-system som gir 15 cm ekstra plass. Det utgjør førti prosent mer plass enn du får på ett vanlig tradisjonelt kjøkken.
– Vi har også fem ulike varianter av Basic- kjøkken med de tradisjonelle målene som konkurrentene fører, med 70 cm høyde og 56 cm i dybde til de kundene som foretrekker det, understreker Jonny.

Bredt sortiment

Når en skal bygge kjøkken må jo kjøkkenet i første omgang planlegges, Kvik Bergen står klar til å gi deg råd og veiledning og tilbyr å tegne kjøkkenet, badet eller garderoben din helt gratis. Til kjøkken trenger du blant annet benkeplate, belysning, servant, blandebatteri, hvitevarer og ventilator. De fleste velger innebyggede hvitevarer til sitt nye kjøkken, her kan en velge fritt fra Kviks brede sortiment eller velge en av hvitevarepakkene til Kvik og få gode prosenter. 
– I benkeplater kan du få forskjellige typer laminat og steinbenkeplater som granitt og kompositt med underlimt ferdig montert kjøkkenvask. Når det gjelder belysning så velger nesten alle spotter til overskapene sine. Ellers er det veldig populært og velge ett blandebatteri der du har mulighet for å få kokende vann rett fra springen, forklarer franchisetaker Jonny Høgøy i Kvik Bergen. 
– Avslutningsvis vil jeg ønske alle som skal bygge nytt kjøkken velkommen til oss i Kvik Bergen. 

Tekst & foto: Kristin Kjeilen Ukvitne