Hjem » Sandnes »  Sixty Days – myk luksus

Sixty Days – myk luksus

Over hele Norge er våren nå i anmarsj. Hva med å møte den lyse årstiden i et antrekk signert Sixty Days – sesongens store motesnakkis.

1 Sixty Days er et merke med sjel og følelse. 2 Efty Kvist moteskaperen bak Sixty Days.3 Sixty Days kolleksjoner består av bluser, tunikaer, shorts og kjoler i bomull eller silke.

Sixty Days er et forholdsvis nytt brand, designet av moteskaperen Efty Kvist. Da hun første gang lanserte merket hadde Kvist allerede lang erfaring fra motebransjen; mer enn tyve år som butikkeier og tolv år som designer.
    Hennes første kolleksjon ble kalt Zebra Collection, og ført eksklusivt i hennes egne butikker. For noen år siden endret hun navnet til Sixty Days og bestemte seg samtidig for å tilby klærne også til andre forretninger enn sine egne. En av dem er Swedish Grace i Sandnes Sentrum, som oppfyller alle de kriterier Kvist har satt for forhandlerne sine.
– Det måtte være butikker med sjel, forteller Kvist. 
    Sixty Days er et merke med sjel og følelse. Ikke bare av utseende, men også i en miljøvennlig sammenheng. Klærne er laget utelukkende av naturlige materialer. Det er utrolig hvilke detaljer moder jord er i stand til å skape, fortsetter hun. Stoffene er alle håndplukket av designeren selv.

Detaljer og kjærlighet

Sixty Days kolleksjoner består av bluser, tunikaer, shorts og kjoler i bomull eller silke. Alle de designede modellene er unike, og kvaliteten enestående. De er luftige, lette og fantastiske å ha på seg. Det håndtrykte stoffet kombineres til en utsøkt blanding og gir plaggene en særegen finesse. Det samme gjør detaljene. Knappene er for eksempel laget i Italia, og er tilvirket spesielt for Sixty Days.
– Sixty Days handler nettopp om detaljene. Kall det gjerne kjærligheten til det lille ekstra, avslutter Efty Kvist.

FAKTA Swedish Grace

Hos Swedish Grace finner du alt fra duften av New York til uttrykksfull dekor og unike klær. Livsstilsbutikken gir deg muligheten til å skape din egen stil – fra topp til tå og hjemme. Følg med på Swedish Grace Sandnes sin Facebook-side for bilder og nyheter. Du finner livsstillsbutikken Swedish Grace i Langgata i Sandnes. En virkelig perle.

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Sixty Days

 

Følg IN magasinet på Facebook