Hjem » Sandnes » Helse & velvære »  Setter segl for stjernene

Setter segl for stjernene

Nå ringer Magasinblaa inn til ett eventyrlig år med feiring av sitt 10-års jubileum. Spennende opplevelser er i vente i jubileumsåret og den blå juvelens planer for de neste 10 år ligger allerede klar.
Under moteshowet 12. mai viste 20 modeller frem 17.mai-klær og vårens nydelige nyheter fra barnebutikkene på Magasinblaa; Engler, Benetton, Intel barn, T.I.N.Y. og Marimekko.

12. mai var det barnemoteshow for å gjøre Stavangers befolkning klar til 17. mai. Dette var også første markering av Magasinblaa sitt 10-års jubileum. Målet til byens blå juvel ved havet har vært å være annerledes, lekrere og mer opplevelsesrikt enn andre steder. Dette er noe de absolutt fått til, med sin høye standard på mat, skjønnhetspleie og mote. Magasinblaa er alle Stavanger-kvinnens shoppingmekka.

Jubileumsår

Nå ringes jubileumsåret inn og stjernen, som er magasinets jubileums-symbol møter oss ved inngangen og leder oss inn i den nye eventyrlige fremtiden. Magasinblaa har allerede planen klar for 2022. De vil befeste sin posisjon som et sted litt utenom det vanlige. De vil sette kvinnen i fokus i det kommende tiåret, gi den moderne kvinnen alt hun ønsker seg av mote, trender, herlige godsaker og en lettere hverdag ved å samle alle drømmetingene hennes på ett sted. Senteret skal i løpet av jubileumsåret bringe oss masse nye opplevelser og spennende nye aktiviteter.

Article image

Barnemote

Barnemoteshowet 12. mai var senterets første markering. 20 modeller viste frem 17.mai-klær og vårens nydelige nyheter fra barnebutikkene på Magasinblaa; Engler, Benetton, Intel barn, T.I.N.Y. og Marimekko. Stylet av Modern Design Frisør og akkompagnert av Bjerksted Musikkskole, stilte barna opp på en Paris-verdig catwalk.

10 nye år

2012 begynner med en kjempestart for å lede oss inn i 10 nye år. Magasinblaa følger med i tiden og har fått seg Facebookside (facebook.com/Magasinblaa) og Pinterestside (pinterest.com/akwaage) for å holde seg på toppen av trendene og få med seg nyeste innenfor mote og inspirasjon. Hold øynene oppe for mer feiringsaktiviteter for det ser ut til å bli ett spennende år på senteret.

En opplevelse

Magasinblaa er ett sted å ta med venninne for å ha litt kvalitetstid, ett sted å bli skjemt bort for å finne overskuddsenergien. Det er ett sted der mennene anstrengelsesfritt kan bli ledet til fruens drømmegave. Det er ett senter fylt av utallige butikkmedarbeidere med kunnskapen til å hjelpe deg holde følge med trendene og finne den rette tidløse stilen som passer for akkurat deg. Magasinblaa er ikke ett kjøpesenter, det er en opplevelse, og ikke minst har de byens beste parkering. 

Tekst & foto: Ann-Magritt Bonham