Hjem » Interiør & design »  Sett av millioner i Midtøsten

Sett av millioner i Midtøsten

Myreze er ett nyetablert designbyrå som allerede har rukket å bli anerkjent som ett av de største brandingbyråene i Bergen med internasjonal rekkevidde.

Det er gründeren Björn Myreze som startet firmaet januar 2014. Med omfattende erfaring etter å ha jobbet med noen av de største TV-kanalene og artistene i Norge og designet åpningssekvenser for store internasjonale TV-kanaler. Etter flere år i utlandet valgte han å snu nesen hjemover mot Bergen og starte sitt eget firma.
– Det er utrolig gøy å kunne sitte på kontoret i Bergen og designe vignetter for internasjonale TV-kanaler i Midtøsten som når ut til flere hundre millioner. Det blir litt surrealistisk å tenke på, men i disse tider er det mulig å jobbe fra hvor som helst i verden, smiler Bergenseren Björn Myreze.

Firmaet består av gründerne Björn Myreze og Svein Arild Vatsø. Per dags dato har de 12 talenter som leverer prosjekter verden rundt deriblant Remi Vaage som nylig var med på et gigantisk prosjekt for Al Arabiya i Dubai.

Kontoret til Myreze ligger i Torgalmenningen 10, midt i Bergen sentrum. I en kreativ setting og ett inspirerende miljø har de skapt en spennende arbeidsplass som er alt annet enn tradisjonell. Björn Myreze har hentet inn både erfarne designere og talenter som ikke nødvendigvis har like mye erfaring. Han ser etter talenter som har en gnist og arbeidslyst utenom det vanlige. Björn mener det er viktig å hente inn og bygge unge folk som har drøm om å lykkes og som er villig til å gi alt for å oppnå dette.
– For å komme opp og frem, må man jobbe beinhardt i denne bransjen. Her kan unge talenter få muligheten til å få jobber igjennom et internasjonalt nettverk som har tatt flere år å bygge.
Siden firmaet ble etablert har de allerede rukket å få inn mange store jobber. Les mer om selskapet på myreze.com.
 

Følg IN magasinet på Facebook