Hjem » Sandnes »  Seng som «svever»

Seng som «svever»

Sengegavler med spennende former, lekre ben, tekstilløsninger uten sømmer og elegant tilbehør. Nå lanserer Jensen et helt nytt sengekonsept – Jensen Nordic Line – der rammesengen fremstår som et nett og lettplassert møbel.

I år ser vi nette sengeløsninger fremfor volumiøse. Jensen forsterker det dette uttrykket med svevende nattbord og en ny form på sengegavlene.

Den tunge og trauste sengen må vike for det nye og myke formspråket. Sengekonseptet Jensen Nordic Line viser et helt nytt uttrykk. Det nye nattbordet Add-on forsterker den nette følelsen. Et stativ i svart pulverlakkert stål festes til sengebenet og gir inntrykk av at nattbordet svever fritt. Nattbordet finnes i tre ulike utførelser: eik natur, hvitbeiset eik og svartbeiset eik.

Tekstilkledd sengegavl

Et nytt og annerledes tilbehør i samme konsept er den tekstilkledde gavlen, som også gir inntrykk av å sveve. Formene på sengegavlene viser at Jensen tenker nytt og kreativt. Det finnes både smale og høye, men også sengegavler som er bredere enn selve sengen. Også de nye bena gjør sitt for å løfte sengen og forsterke det svevende uttrykket. De høye, avrundede og slanke sengebena finnes i svart pulverlakkert stål, eik natur og hvitpigmentert eik. Til slutt forsterkes sengens enkle og rene linjer av Jensen Nordic Seamless – en hel tekstilløsning uten sømmer. Med denne løsningen dekker et enkelt stoffstykke hele sengerammen. 

Liggekomfort

Når det gjelder liggekomfort er det ikke gjort noen kompromisser. Sengen er utstyrt med Jensens originale sonesystem og pocket-on-pocket fjærsystem for optimal liggekomfort.

Om Jensen

Siden 1947 har Jensen produsert senger i Norge med fokus på liggekomfort. Mange banebrytende innovasjoner innen liggekomfort bærer Jensens signatur. Jensen tilbyr en kombinasjon av tradisjonelt håndverk og de beste materialer og løsninger. Jensen senger er en del av Hilding Anders Group, som er ledende sengeprodusent i Europa og Asia.
Jensen Nordic Line ble lanseret i juni og lampene lanseres i høsten 2016.

Følg IN magasinet på Facebook