Hjem » Asker&Bærum »  Rykkinn Senter

Rykkinn Senter

Når vinterhalvåret har festet grepet og kulda har satt inn, er det godt å kunne trekke inn i et lunt og inspirerende senter. På Rykkinn senter opplever du en rolig og avslappet atmosfære uten stress og mas. 

Her finner du flotte butikker med freshe, funksjonelle og stilfulle varer for enhver smak; til ung og gammel, til ham og henne. Her finner du dessuten et moderne, nyåpnet treningsstudio, samt bibliotek, legesenter og fysioterapeut. Alt du skulle trenge på ett sted. IN magasinet har besøkt 5 butikker som gir deg en anbefaling på produkter du må vite om utover høsten og vinteren. Til slutt har vi besøkt det moderne treningssenteret på Rykkinn Senter.

Yes vi leker og Tre små hus

Hos Yes, vi leker finner du alt du kan tenke deg til barn i alderen 0-8 år. Butikken har både klær, interiør, samtidig som den er en standard lekebutikk. 
– Mot jul har vi fått inn alt av sminkehoder, Barbie, biler, dukkevogner samt Lego, som stadig kommer med nyheter. Vi har et kjempegodt utvalg, for eksempel Star Wars, Ninjago, Nexo Knights spesielt for gutta, også har vi jo Lego Friends.
Yes vi leker har også en stor Panduro Hobby-avdeling, noe som er spesielt fint nå om høsten og vinteren, med blant annet tegne- og perleutstyr og andre former for kreativ innelek.
Butikken leverer dessuten interiør fra Kids Consept og Sebra, som leverer småmøbler til de aller minste barna. 
– Når det gjelder klær, er det ull det går i for tiden, fra blant andre Claire og LilleLam.

Fargerike

Fargerike har 120 butikker i hele Norge og butikken på Rykkinn Senter er den aller første i Bærum. Fargerike selger blant annet gulv, tapet, tepper og solavskjerming. 
– Essensen av det vi skal levere er en perfekt blanding av fag og det estetiske. Her får folk hjelp til å velge farger og materialer, sier leder i driftsutvikling i Fargerike, Åse Reksnes.
Fargerike har dessuten konsulenter som drar hjem til deg, slik at dere finner skreddersydde løsninger spesialtilpasset deg. Her får du hjelp til å finne den komplette løsningen for ditt hjem. 
– Vi tar inn en del interiørvarer nå frem mot jul. Her får kundene våre hjelp til å finne hele paletten i hele huset, sier Reksnes.

Kitch’n

– Nytt for oss i år er at vi har fått inn produkter fra Magnor, blant annet engler, boble- og dråpevaser fra Finn Schjøll, som er meget populære. Vi har også dekanter og glassene som ble brukt i «Hver gang vi møtes», sier Camilla Haugen Ben Elfaleh.
Karen Blixen julepynt fra Rosendahl er en slager hvert år. De kommer i nye motiver hvert eneste jul, og du får dem i både sølv- og gullforgylte utgaver. Du får også alt fra juleflasker, juledrammen, kakebokser, glass til varme drikker og skåler, vannglass og snapsglass.
– I år har vi fått tilbake Alessi, som det er stor etterspørsel etter. Vi har stålboller, stålfat og stålkurver, som du også får sort. Vi har også fått inn en del produkter fra Sagaform, som er nytt i år. Vi har blant annet noen annerledes glass med fine tredetaljer, som vin- og vannkarafler.

Lindex

Velur og metalliske stoffer er inn i tiden, det samme er glitter og stas og bærfarger. 
– Og blonder har vi i nesten alle kolleksjoner, både til liten og stor.
Lindex har for tiden en ny kolleksjon fra Holly & White, med blant annet blondekjoler i spennende farger.
– Vi samarbeider med Fretex og har en ordning med at du kan levere inn brukte plagg og tekstiler. Kunder som leverer inn får 25 % på et valgfritt plagg. Katrine Sørland kommer hit 1. desember for å hjelpe kundene med å finne gaver.

Meny

– Frem mot jul går det mye i lutefisk og rakfisk, men også laks, ørret og torsk. Lutefisken vår er i hovedsak fra Værøy og Lofoten, fra sertifiserte produsenter som kun driver med skrei. Den er fast og fin ved hver eneste levering, så vi er svært stolte av lutefisken vår, sier fiskeansvarlig Halvor Leithaug Strand
Meny har begynt å selge saktevoksnede kylling fra Gårdsand. Kyllingen får tid til å vokse over dobbelt så lenge som vanlig butikkylling. 
– Tid er viktig fordi kjøttet først etter 40 dager begynner å marmoreres. Dette gjør kjøttet betydelig saftigere og mye mer smak, sier kjøttansvarlig Lasse Bernhardsen.

FitnessRoom

– Her har vi fokus på individuell trening gjennom kondisjons- og styrkeapparater, noe som har blitt en stor trend de siste årene, sier daglig leder og eier, Knut Georg Engebu.
FitnessRoom er delvis ubemannet, dvs. at innmelding skjer via internett, der du kan betale og få adgangskode. Det betyr at du kan trene når det passer for deg og det for en rimelige penge:
– Vi har en lav månedssum på kr 349, ingen bindingstid, gratis tørr parkering hele året og lange åpningstider. FitnessRoom har åpent selv om hovedsenteret er stengt. Det betyr at FitnessRoom har åpent lørdager & søndager, påsken og i hele juleferienVåre åpningstider er 05 til 24, hver eneste dag hele året.
Treningssenteret har store og gode lokaler på over 500 kvadratmeter (lokalene er langt større enn du får inntrykk av fra kjøpesenteret), moderne utstyr, og to sertifiserte personlige trenere som hjelper deg med apparater og treningsprogram.

FAKTA: Rykkinn Senter

• Adresse: Muninsvei 1, Rykkinn
• Webside: www.rykkinnsenter.no
• Butikkoversikt: www.rykkinnsenter.no/våre-butikker
• Facebook: www.facebook.com/Rykkinnsenter
• Instagram: @rykkinn_senter
• På Rykkinn Senter finner du 36 butikker med 440 gratis parkeringsplasser, 4 timer med lapp.

Følg IN magasinet på Facebook