Hjem » Bergen »  REST – EAT – WORK

REST – EAT – WORK

Nå blir sofaen REW lansert i Norge hos Inside Design.

Møbel- og interiørforretningen Inside Design ligger rett bak Torgallmenningen, og er nok allerede et kjent navn for de fleste av byens interiørinteresserte. Butikken tilbyr et bredt utvalg møbler fra anerkjente leverandører, og hjelper deg gjerne med å finne de løsningene som passer best til akkurat ditt hjem. De er alltid på jakt etter nyheter og en av disse er den nye REW sofaen av Rafa Garcia for det spanske merket Sancal. Den er utrolig fleksibel og kan tilpasses de fleste behov.

Rest

Sofaen har god sittekomfort, og kan bestilles i mange varianter. Armlenet er enten høyt og smalt som ryggen, eller bredt og mykt som setet.

Eat

Til spisebordet velger du den smale varianten, eller den dypere sittedybden som inviterer til de gode samtalene i timevis. Her kan man få polstrete vegg-elementer i stedet for sofarygger hvis man vil.

Work

Produktivitet på jobb er avhengig av konsentrasjon og å føle seg vel. Varianter av denne modellen gir en opplevelse avskjerming på en arbeidsplass eller i en hotell-lobby.
Ønsker du å se nærmere på og teste sofaen fra Sancal må du ta turen til Inside Design. Butikken i Veiten har alt innen interiør og belysning til de fleste rom i boligen. De har noe til både vegger og gulv, og møbler til å bruke og være i.

Følg IN magasinet på Facebook