Hjem » Interiør & design »  Reol med allsidighet

Reol med allsidighet

Et enkelt reolsystem som kan monteres i utallige kombinasjoner, helt uten verktøy. Det er dette det danske designermerket WOUD presenterer i sitt nye reolsystem Elevate, som er designet av den norske designerduoen Camilla Akersveen og Christopher Konings.

Med fem forskjellige hyller er Elevate et modulært reolsystem som monteres ved hjelp av plugger. Du starter med den nederste hyllen og bygger deg videre oppover. Enkelt og greit, uten bruk av verktøy.
Elementene til Elevate leveres i separate esker, noe som gjør at du selv kan designe din egen reol – og tilpasse den til egne behov og ønsker. Reolens allsidighet og enkelhet gjør den egnet både til private hjem og til bedrifter. Det finnes ingen grenser for hvordan og til hva Elevate kan brukes; kunst, esker, kontorartikler, planter, bøker eller annet. Det er bare fantasien som setter grenser.
Elevate er designet av den norske designerduoen som består av Camilla Akersveen og Christopher Konings, som ble kjent med hverandre på kunsthøgskolen i Oslo.
 

Med en felles funksjonell tilnærming til design begynte samarbeidet deres å blomstre på messeutstillinger i Oslo, London og Milano.
– Inspirasjonen til Elevate kom til oss da vi startet med utstillinger på messer. Vi fikk plutselig bruk for et fleksibelt reolsystem som enkelt kunne bygges ut i flere forskjellige høyder og lengder. Et reolsystem hvor våre mindre designprodukter kunne stå utstilt på en smakfull måte, forklarer Christopher Konings.
Elevate er fremstilt i matt eikefinér, og ben og pinner er laget i massiv eik.